КОЖЕНИ ТУФЛИ, ТЕЛЕСНОРОЗОВИ

Réf.
8100865
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Кожени туфли с разделена подметка. Неопренът допринася за гъвкавост и подчертава глезена.
Естествено движение на стъпалото
Възглавничка от неопрен под напречния свод.
Здравина
Кожена подметка и горна част.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Номера
от 35 до 41
Цвят
телеснорозов
Състав
Външна част от : 100.0% Телешка кожа Подметка от : 60.0% Телешка кожа, Подметка от : 40.0% еластан Вътрешна част от : 80.0% Телешка кожа, Вътрешна част от : 20.0% еластан
Тестове
Качеството на формата и цвета на този продукт са тествани. Тези тестове се провеждат редовно в независима лаборатория и са доказателство, че изискванията ни за качество се спазват.
Предназначение
за балет (балерини на ниво напреднали и експерти).
Гаранция
2 години

съвети

Ограничения за ползване
Да не се използват на открито.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Как да изберем туфли?
За уроците по танци задължително са ви необходими туфли. Подметката и материята са основните два критерия при избор на туфли.Цяла подметка - препоръчва се за начинаещи балерини от всички възрасти. Добро прилягане към крака. Туфлите с разделена подметка са по-гъвкави на нивото на свода и допринасят за подчертаване на линията на стъпалото. Препоръчват се за средно напреднали и напреднали, които вече имат изградена техника.
Защо да изберем туфли от кожа?
Изборът е строго персонален. Вашият учител може да ви препоръча туфли от кожа вместо от плат. Внимание, туфлите не се отпускат много, така че изберете размер, с който чувствате удобно. Еластичните триъгълници под свода правят туфлите още по-меки и гъвкави.
Как да изберем правилния размер?
При пръстите не трябва да има свободно пространство, туфлите трябва да прилягат плътно, без да стягат. Препоръка: За да пробвате туфлите, застанете изправени и направете няколко движения - застанете на цяло стъпало, след това се изправете на палци. Всички туфли имат връзка за регулиране за перфектно прилягане по крака. След като се регулира за вашия размер, връзката се отрязва. Връзката не трябва да виси или да се връзва на панделка.
HAUT DE PAGE