КРОСТРЕНАЖОР E SHAPE +, съвместим с приложение E CONNECTED

Réf.
8358831
Users reviews
4.75 / 5 4 Мнения
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Този кростренажор ви осигурява възможно най-плавното въртене от цялата серия уреди. С приложението E CONNECTED* следите напредъка си и не губите мотивация.
от
634,00 лв.589,00 лв.*
Плавно въртене на педалите
Маховик 9 кг.
Данни за тренировката
6 функции, 9 програми. Индивидуални тренировки с приложение E CONNECTED.
Удобно използване
Ергономично кормило, регулируеми педали.Блокиране на педалите.
Маневреност
Колелца за лесно преместване.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Рамка/ шаси на ролери : 100.0% стомана Защитна капачка : 100.0% полиуретан
Продуктът е одобрен от
Продуктът е създаден от инженерите на Decathlon, за да ви предложи комфорт, безопасност и мотивация при тренировка.
Предназначение
за вталяване на силуета и разход на калории (редовно използване).
Гаранция
Доживотна гаранция за конструкцията и 2 години за частите и сглобяването.
Download user manual link

съвети

Инструкции за поддръжка
Проверявайте редовно дали винтовете и болтовете са добре затегнати. Почиствайте следите от изпотяване по уреда след всяка тренировка. Редовно почиствайте от прах с мека и суха кърпа.
Съвети за съхранение
Не оставяйте уреда на влажни места. Да не се съхранява на открито.
Ограничения за ползване
Максимално тегло на трениращия 130 кг.Само за домашна употреба.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Какви са ползите от кростренажора?
Тренировките с кростренажор подобряват сърдечносъдовата дейност. Те позволяват да подобрите издръжливостта си и да тонизирате цялото си тяло. За да подобрите сърдечносъдовата и дихателната си издръжливост, състоянието на мускулите и костите си и да поддържате добро здраве, Световната здравна организация препоръчва да практикувате умерено интензивна физическа активност за издръжливост общо два часа и половина седмично.
Защо амплитудата на движение е важна?
Вече разбрахте, кростренажорът натоварва мускулите на цялото тяло (крака, ръце, гърди, кръб и корем). Колкото по-голяма е амплитудата на движението ви, толкова по-голямо е натоварването на мускулите и на сърдечнсъдовата дейност. В резултат на това горите повече калории и се тонизирате повече.
Маховик
Колкото по-тежък е маховикът, толкова по-плавно и приятно е въртенето на педалите.
КОМПЮТЪРЪТ - ВАШИЯТ ВИРТУАЛЕН ТРЕНЬОР
Компютърът на кростренажора E SHAPE+ е с 6 функции: (изгорени калории, разстояние, време, скорост, оборота в минута и сърдечен ритъм, с включен колан) и 9 програми, създадени заедно с нашите треньори, за по-ефективни тренировки.
Съвместимост с приложения
За да се мотивирате, да преминете границите на възможностите си или да се забавлявате, свържете уреда към приложение Econnected или Kinomap. С Econnected можете да определяте седмична цел за време, разстояние или калории. Резултатите ви се запаметяват и ги следите лесно. С Kinomap преминавате през виртуални маршрути при пълна синхронизация с вашия уред. С вашия ритъм или при режим "challenge", самостоятелно или в група, Kinomap ще ви предложи незабравимо преживяване.
Измерване на сърдечния ритъм
Кростренажорът E SHAPE + е снабден с колан за измерване на сърдечната честота. Това е най-добрият начин да измерите сърдечния си ритъм. Навлажнете датчиците, преди да ги поставите над и под гърдите. Регулирайте ширината му, за да прилепне плътно. След няколко секунди сърдечният ви ритъм се изписва на екрана.
Съвети за регулиране на кростренажора
Кростренажорът може да се регулира по няколко начина. Регулиране позицията на педалите (близо, по средата или отдалечени от кормилото). Най-оптималната позиция е централната. Предната позиция е подходяща за лица с ръст до 1.75 м. Позицията назад е подходяща за лица с ръст над 1.85 см. Система за блокиране позицията на педалите за максимална безопасност при качване и слизане от кростренажора.
Съвети за стабилизиране на уреда
За още по-голямо удобство е препоръчително уредът да бъде поставен върху модулна постелка със специално покритие (постелка DF 920). Благодарение на модулната постелка от пяна повишавате стабилността на уреда, намалявате вибрациите и шума и предпазвате настилката на пода. Всички кростренажори на Domyos разполагат с 2 стабилизатора на задния крак за отлична стабилност при тренировка, независимо от вида на подовата настилка.
Съвети за преместване на кростренажора
Кростренажорът има колелца за преместване в предната част. За да го преместите, застанете пред уреда. С единия си крак го стабилизирайте и натиснете кормилото, за да преместите тежестта върху колелцата. След това започнете бавно да го придвижвате в желаната посока.
РАЗМЕРИ И ТЕГЛО
Размери на уреда 140 x 62 x 160 см. Тегло на уреда 55 кг. Размери на кашона 118 x 32 x 64 см. Общо тегло 60 кг.
Резервни части
Резервни части в наличност 10 години.

Users reviews

 • Жена
  40-49 години
  01 май 2019
  Изпозвано 2 до 8 седмици
  Мнението се отнася за този продукт
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  КРОСТРЕНАЖОР

  МНОГО СЪМ ДОВОЛНА

 • Мъж
  30-39 години
  12 март 2019
  Изпозвано Повече от 1 година
  Мнението се отнася за този продукт
  Приличен тренажор, но стария модел е по-добър.

  Имах стария модел на тренажора, който е почти идентичен с изключение на компютъра. След като стария се повреди и беше заменен гаранционно, съм малко разочарован от програмите и функциите на новия модел. Като начало програмите не са толкова разнообразни, освен това, при избор на времетраене на тренировката, стъпката е 5 минути, докато при стария модел позволяваше да се избира продължителност със стъпка от 1 минута. В новия модел също така липсват профили, което значи че не можеш да следиш общо изминато разтояние, време или калории, не можеш да въведеш пол, възраст и килограми, за по-коректно измерване на енерго-разхода. Тази функционалност е изместена в мобилната апликация, която също не е много добра. Голям плюс- стойка за таблет или телефон , за хората които обичат да гледат подкастове или да слушат музика докато тренират. Малък минус- няма стойката за бутилка която имаше стария модел, което е странно, защото на мястото й няма нищо.

 • 30-39 години
  02 март 2018
  Изпозвано 1 седмица или по-малко
  Мнението се отнася за този продукт
  Domyos e shape +

  Уредът е приятен за използване, по нищо не отстъпва дори на по-високи класове кростренажори. Ползвам го от скоро и съм много доволен! Уредите с марка Domyos ™ за пореден път ме впечатлиха приятно!

HAUT DE PAGE