КРОСТРЕНАЖОР E SHAPE, съвместим с приложение E CONNECTED*

Réf.
8363893
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Удобен кростренажор с оптимално регулиране на кормилото, за да заемате най-подходящата според ръста ви позиция на тялото.С приложението E CONNECTED* ще имате личен треньор в къщи.
Плавно въртене на педалите
Маховик 6 кг.
Данни за тренировката
6 функции, 9 програми. Индивидуални тренировки с приложението E CONNECTED.
Удобно използване
Регулиране височината на кормилото за по-добро адаптиране към фигурата.
Маневреност
Колелца за лесно преместване.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Рамка/ шаси на ролери : 100.0% стомана Външна част : 100.0% поликарбонат
Предназначение
за поддържане на добра физическа форма и извайване на силуета (редовно използване).
Гаранция
5 години гаранция за рамката, 2 години за частите.Резервни части в продажба.
Download user manual link

съвети

Инструкции за поддръжка
Проверявайте редовно дали винтовете и болтовете са добре затегнати. Почиствайте следите от изпотяване по уреда след всяка тренировка. Редовно почиствайте от прах с мека и суха кърпа.
Съвети за съхранение
Не оставяйте уреда на влажни места. Да не се съхранява на открито.
Ограничения за ползване
Максимално тегло на трениращия 130 кг.Само за домашна употреба.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

РАЗМЕРИ И ТЕГЛО
Размери науреда 130 x 65 x 160 см. Тегло на уреда 41 кг. Размери на кашона 110 x 24 x 55 см. Общо тегло 51 кг.
ПОЛЗИ ОТ КРОСТРЕНАЖОРА
Тренировките с кростренажор представляват комплексно физическо натоварване. Те позволяват подобряване на издръжливостта и тонизиране на цялото тяло. За поддържане на физическата форма Световната здравна организация препоръчва редовни умерени тренировки (леко потене, трябва да можете да водите разговор) с продължителност около 22 мин дневно, за намаляване на теглото и телесните мазнини - редовни умерени тренировки, но с продължителност 44 мин дневно.
МАХОВИК И ПЛАВНО ВЪРТЕНЕ НА ПЕДАЛИТЕ
Маховикът осигурява плавно движение на педалите. Колкото по-голяма е тежестта на маховика, толкова по-плавно ще е въртенето и по-приятна ще е тренировката.
КОМПЮТЪРЪТ - ВАШИЯТ ВИРТУАЛЕН ТРЕНЬОР
Компютърът на кростренажора E SHAPE е с 6 функции (изгорени калории, разстояние, време, скорост и сърдечен ритъм, с включен колан, и обороти в минута) и 9 програми, съставени от нашите треньори, за по-ефикасни тренировки.
*Приложение E CONNECTED
Новото приложение E-Connected функционира на прост принцип: всяка седмица си поставяте цел, която искате да постигнете, като тя може да бъде продължителност на тренировките, разстояние за изминаване или калории, които искате да изгорите. По време на тренировките ви с фитнес уред DOMYOS постепенно реализирате тези цели. Можете да следите статистиките и да анализирате напредъка си възможно най-задълбочено. Налично за IOS и ANDROID.
Измерване на сърдечния ритъм
Кростренажорът E SHAPE е снабден с колан за измерване на сърдечната честота. Това е най-добрият начин да измерите сърдечния си ритъм. Навлажнете датчиците, преди да ги поставите над и под гърдите. Регулирайте ширината му. След няколко секунди сърдечният ви ритъм се изписва на екрана.
Съвети за регулиране на кростренажора
Кростренажорът разполага с няколко опции за регулиране според личните предпочитания: - регулиране на височината на кормилото - регулиране на педалите. Отпред, близо, по средата или отдалечени от кормилото. Най-оптималната позиция е централната. Предната позиция е подходяща за лица с ръст до 1.75 м. Позицията назад е подходяща за лица с ръст над 1.85 м.
Съвети за стабилизиране на уреда
За още по-голямо удобство е препоръчително уредът да бъде поставен върху модулна постелка със специално покритие (постелка DF 920). Благодарение на модулната постелка повишавате стабилността на уреда, намалявате вибрациите и шума и предпазвате настилката на пода. Всички кростренажори на Domyos разполагат с 2 стабилизатора на задния крак за отлична стабилност при тренировка, независимо от вида на подовата настилка.
Съвети за транспортиране на кростренажора
Кростренажорът има колелца за транспортиране в предната част. За да го преместите, застанете пред уреда. Стабилизирайте го с крак и натиснете кормилото, за да преместите тежестта върху колелцата. След това започнете бавно да го придвижвате в желаната посока.
Резервни части
Резервни части в наличност 10 години.

КЛИЕНТИТЕ, КОИТО ЗАКУПИХА ТОЗИ ПРОДУКТ, КУПИХА И:

HAUT DE PAGE