КРОСТРЕНАЖОР EL 120

Réf.
8484396
Users reviews
4.75 / 5 4 Мнения
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Искате да подновите постепенно спортната си дейност или да вталите силуета си? Кростренажорът EL 120 е с тренировъчни програми и е на много добра цена.
363,70 лв.*
от които еко-участие
2,25 €
Плавно въртене на педалите
Маховик 6 кг.
Данни за тренировката
5 функции: време, разстояние, скорост, калории, сърдечна честота.7 програми.
Маневреност
Колелца за лесно преместване.
Време за монтаж
30 мин.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Рамка/ шаси на ролери : 100.0% стомана Защитна капачка : 100.0% полистирен (PS)
Продуктът е одобрен от
Продуктът е създаден от инженерите на Decathlon, за да ви предложи комфорт, безопасност и мотивация при тренировка.
Гаранция
2 години гаранция за частите и сглобяването. 5 години за металната конструкция.
Download user manual link

съвети

Съвети за съхранение
Не оставяйте уреда на влажни места. Да не се съхранява на открито.
Ограничения за ползване
Максимално тегло на трениращия 100 кг. Само за домашна употреба.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

РАЗМЕРИ И ТЕГЛО
Размери на уреда 115 x 63 x 155 см. Тегло на уреда 34 кг. Размери на кашона 83,5 x 31,5 x 45 см. Общо тегло 38 кг.
Какви са ползите от кростренажора?
Тренировките с кростренажор подобряват сърдечносъдовата дейност. Те позволяват да подобрите издръжливостта си и да тонизирате цялото си тяло. За да подобрите сърдечносъдовата и дихателната си издръжливост, състоянието на мускулите и костите си и да поддържате добро здраве, Световната здравна организация препоръчва да практикувате умерено интензивна физическа активност за издръжливост общо два часа и половина седмично.
Защо амплитудата на движение е важна?
Амплитуда 33 см. Вече разбрахте, кростренажорът натоварва мускулите на цялото тяло (крака, ръце, гърди, кръб и корем). Колкото по-голяма е амплитудата на движението ви, толкова по-голямо е натоварването на мускулите и на сърдечнсъдовата дейност. В резултат на това горите повече калории и се тонизирате повече.
Маховик
Маховик 6 кг. Колкото по-тежък е маховикът, толкова по-плавно и приятно е въртенето на педалите.
КОМПЮТЪРЪТ - ВАШИЯТ ВИРТУАЛЕН ТРЕНЬОР
Компютърът на кростренажора EL 120 е с 5 функции - изгорени калории, разстояние, време, скорост и отчитане на пулса чрез датчици в кормилото. 7 програми, създадени заедно с нашите треньори, за по-ефективни тренировки. За приятни тренировки в зависимост от целта (отслабване, възстановяване на форма, тонизиране, по-високи резултати и др.).
Измерване на сърдечния ритъм
Кростренажорът EL120 се предлага с датчици за пулс. След няколко секунди сърдечният ви ритъм се изписва на екрана. Функцията Hand-Pulse (измерване на пулса на ръката) не е разрешена за хора с пейсмейкър.
Съвети за преместване на кростренажора
Кростренажорът има колелца за преместване в предната част. За да го преместите, застанете пред уреда. Стабилизирайте го с крак и натиснете кормилото, за да преместите тежестта върху колелцата. След това започнете бавно да го придвижвате в желаната посока.
Съвети за регулиране на кростренажора
За още по-голямо удобство е препоръчително уредът да бъде поставен върху модулна постелка със специално покритие (постелка DF 920). Благодарение на модулната постелка от пяна повишавате стабилността на уреда, намалявате вибрациите и шума и предпазвате настилката на пода. Всички кростренажори на Domyos разполагат с 2 стабилизатора на задния крак за отлична стабилност при тренировка, независимо от вида на подовата настилка.
Поддръжка и поправка
2 год. за частите и сглобяването, 5 год. за металните елементи.
Ограничения при употреба
Функцията Hand-Pulse (измерване на пулса на ръката) не е разрешена за хора с пейсмейкър. Максимално тегло на трениращия 100 кг. Само за домашна употреба.

Users reviews

 • Мъж
  30-39 години
  17 април 2020
  Изпозвано 1 седмица или по-малко
  Мнението се отнася за този продукт
  Приличен уред за дома

  Лесно за сглобяване, стабилен по време на тренировки. Усещането е за качествени чатериали. Компютърът е доста добър с различни програми и информация. На втората тренировка се появи едно щракане на всяко завъртане - потърсих в support.decathlon и открих описан подобен проблем за по-малкия кростренажор - решението проработи при мен - https://support.decathlon.bg/support-alias/el-100-tp_21426

 • Мъж
  20-29 години
  16 април 2020
  Изпозвано 1 седмица или по-малко
  Мнението се отнася за този продукт
  Перфектен за цената си

  Лесно монтиране, не заема много място, не шуми, има електроника и различни програми за натоварване, с което много тренажори на тази цена не могат да се похвалят.

 • Жена
  20-29 години
  16 април 2020
  Изпозвано 2 до 8 седмици
  Мнението се отнася за този продукт
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Отличен продукт

  Лесно се монтира, не заема много място, има няколко програми и е супер за упражнения в карантинното време. Може да се изнесе и на терасата (с разклонител, т.к има нужда от електричество). Препоръчвам

HAUT DE PAGE