КРОСТРЕНАЖОР EL 500

Réf.
8528961
Users reviews
5 / 5 6 Мнения
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Искате да поддържате физическата си форма, да свалите тегло или да се тонизирате? Кростренажорът EL 500 предлага плавно педалиране и е съвместим с Econnected,за да следите тренировките и напредъка си.
549,00 лв.*
от които еко-участие
2,25 €
Плавно въртене на педалите
Маховик 7 кг.
Данни за тренировката
6 функции, 9 програми. Индивидуални тренировки с приложение E CONNECTED.
Маневреност
Колелца за лесно преместване.
Удобно използване
Ергономично кормило, регулируеми педали.
Време за монтаж
60 мин.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Рамка/ шаси на ролери : 100.0% стомана Защитна капачка : 100.0% полистирен (PS)
Продуктът е одобрен от
Продуктът е създаден от инженерите на Decathlon, за да ви предложи комфорт, безопасност и мотивация при тренировка.
Гаранция
2 години гаранция за частите и сглобяването. 5 години за металната конструкция.
Download user manual link

съвети

Съвети за съхранение
Не оставяйте уреда на влажни места. Да не се съхранява на открито.
Ограничения за ползване
Максимално тегло на трениращия 130 кг.Само за домашна употреба.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

РАЗМЕРИ И ТЕГЛО
Размери на уреда 124 x 68 x 155 см. Тегло на уреда 41 кг. Размери на кашона 110 x 62 x 33 см. Общо тегло 46,7 кг.
Какви са ползите от кростренажора?
Тренировките с кростренажор подобряват сърдечносъдовата дейност. Те позволяват да подобрите издръжливостта си и да тонизирате цялото си тяло. За да подобрите сърдечносъдовата и дихателната си издръжливост, състоянието на мускулите и костите си и да поддържате добро здраве, Световната здравна организация препоръчва да практикувате умерено интензивна физическа активност за издръжливост общо два часа и половина седмично.
Защо амплитудата на движение е важна?
Амплитуда 33 см. Вече разбрахте, кростренажорът натоварва мускулите на цялото тяло (крака, ръце, гърди, кръб и корем). Колкото по-голяма е амплитудата на движението ви, толкова по-голямо е натоварването на мускулите и на сърдечнсъдовата дейност. В резултат на това горите повече калории и се тонизирате повече.
Маховик
Маховик 7 кг. Колкото по-тежък е маховикът, толкова по-плавно и приятно е въртенето на педалите.
КОМПЮТЪРЪТ - ВАШИЯТ ВИРТУАЛЕН ТРЕНЬОР
Кростренажорът EL500 е с 6 функции: изгорени калории, разстояние, време, скорост, сърдечна честота (с датчици "Hand Pulse") и обороти в минута. На ваше разположение са и 9 тренировъчни програми, които ви помагат да не губите мотивация.
Съвместимост с приложения
За да се мотивирате, да преминете границите на възможностите си или да се забавлявате, свържете уреда към приложение Econnected или Kinomap. С Econnected можете да определяте седмична цел за време, разстояние или калории. Резултатите ви се запаметяват и ги следите лесно. С Kinomap преминавате през виртуални маршрути при пълна синхронизация с вашия уред. С вашия ритъм или при режим "challenge", самостоятелно или в група, Kinomap ще ви предложи незабравимо преживяване.
Измерване на сърдечния ритъм
Кростренажорът EL500 се предлага с датчици за пулс. След няколко секунди сърдечният ви ритъм се изписва на екрана.Може да се използва и с кардио колан (продава се отделно), който се свързва с компютъра на уреда. Функцията Hand-Pulse (измерване на пулса на ръката) не е разрешена за хора с пейсмейкър.
Съвети за регулиране на кростренажора
За още по-голямо удобство е препоръчително уредът да бъде поставен върху модулна постелка със специално покритие (постелка DF 920). Благодарение на модулната постелка от пяна повишавате стабилността на уреда, намалявате вибрациите и шума и предпазвате настилката на пода. Всички кростренажори на Domyos разполагат с 2 стабилизатора на задния крак за отлична стабилност при тренировка, независимо от вида на подовата настилка.
Съвети за преместване на кростренажора
Уредът има колелца за преместване в предната част. За да го преместите, застанете пред уреда. С единия си крак го стабилизирайте и натиснете кормилото, за да преместите тежестта върху колелцата. След това започнете бавно да го придвижвате в желаната посока.
Поддръжка и поправка
2 год. за частите и сглобяването, 5 год. за металните елементи.
Ограничения при употреба
Функцията Hand-Pulse (измерване на пулса на ръката) не е разрешена за хора с пейсмейкър. Максимално тегло на трениращия 130 кг.Само за домашна употреба.

Users reviews

 • Жена
  40-49 години
  22 май 2020
  Изпозвано 2 до 8 седмици
  Мнението се отнася за този продукт
  Много добър продукт

  Кростренажорът се сглобява много лесно, стабилен е. Всичко работи перфектно, отчитат се различни показатели. Голямо предимство е връзката чрез bluetooth с телефон или таблет и възможността чрез приложения да се следи напредъка на трениращия. Препоръчвам.

 • Мъж
  40-49 години
  07 май 2020
  Изпозвано 2 до 8 седмици
  Мнението се отнася за този продукт
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Много качествен уред. Препоръчвам го.

  DOMYOS КРОСТРЕНАЖОР EL 500 е много качествен уред за трениране в домашни условия. Използвам го вече 3 седмици и съм много доволен, че го имам. За всички, които искат да спортуват в дома си горещо Ви препоръчвам DOMYOS КРОСТРЕНАЖОР EL 500.

 • Жена
  40-49 години
  27 април 2020
  Изпозвано 2 до 8 седмици
  Мнението се отнася за този продукт
  КРОСТРЕНАЖОР EL 500 DOMYOS

  Много съм доволна. Лесно се сглобява, със здрава конструкция с 15 нива на трудност.

HAUT DE PAGE