кростренажор EL520, самозахранващ се

Réf.
8503081
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Искате да тренирате до прозореца или пред телевизора, но наблизо няма контакт? Вече не ви е необходим. Кростернажорът EL520 е самозахранващ се и е без кабел. Предимство - голяма амплитуда на движение.
729,00 лв.*
от които еко-участие
2,25 €
Плавно въртене на педалите
Маховик 9 кг.
Данни за тренировката
6 функции, 9 програми.
Удобно използване
Ергономично кормило, регулируеми педали.
Маневреност
Колелца за лесно преместване. Работи без електричество.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Рамка/ шаси на ролери : 100.0% стомана Защитна капачка : 100.0% полиуретан
Продуктът е одобрен от
Продуктът е създаден от инженерите на Decathlon, за да ви предложи комфорт, безопасност и мотивация при тренировка.
Гаранция
2 години гаранция за частите и сглобяването. 5 години за металната конструкция.
Download user manual link

съвети

Съвети за съхранение
Не оставяйте уреда на влажни места. Да не се съхранява на открито.
Ограничения за ползване
Максимално тегло на трениращия 130 кг.Само за домашна употреба.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Иновация
“Кабелът е много къс”, “Кабелът е много дълъг и се спъвам в него”, “Не мога да тренирам на терасата, защото няма контакт”, вслушвайки се в коментарите на спортуващите ни хрумна идеята да създадем самозахранващ се кростренажор. Избрахме най-предпочитаният уред от гамата (модел Comfort) и го снадихме със система за самозахранване. Истинска екипна работа между вас, нашите партньори и нашия екип.
Амплитуда на движение
По време на тренировка с кростренажор активирате основните мускулни групи. Колкото по-голяма е амплитудата на движението ви, толкова по-голямо е натоварването на мускулите. И това не е всичко, кростренажорът е кардио уред. Колкото по-голяма е амплитудата на движението ви, толкова по-голямо е натоварването на мускулите и на сърдечнсъдовата дейност.
Маховик
Удобно и безопасно въртене на педалите. Теглото на маховика е определящо за плавното въртене на педалите. Тази характеристика е особено важна, ако възнамерявате да тренирате редовно, тъй като от нея завсиси комфорта ви.
Треньор вкъщи
Кростренажорът EL520 е с 6 функции: изгорени калории, разстояние, време, скорост, сърдечна честота (с датчици "Hand Pulse") и темпо. Включва и 9 тренировъчни програми за различни нива: 1 за възстановяване на формата,1 за физическа форма, 1 с 5 км пробег, 3 за намаляване на теглото. За да се мотивирате, да преминете границите на възможностите си или да се забавлявате, свържете уреда към приложение Econnected или Kinomap.
Комфортна тренировка
Комфортът е от първостепенна важност по време на кардио тренировка, особено когато тренирате редовно. Кростренажорът EL 520 предлага: - ергономичен дизайн, съобразен с вашата практика; - ръчни настройки; - регулиране на стабилността; - самозахранване; - измерване на сърдечна честота; - блокиране на педалите.
Практични функционалности
Уредът включва и други практични функционалности: - колелца за лесно преместване; - датчици за пулс на ръкохватките; - стойка за таблет; - стойка за бутилка; - система за блокиране на педалите за максимална безопасност.
РАЗМЕРИ И ТЕГЛО
Размери на уреда 146 x 63 x 159 см. Тегло на уреда 52 кг. Размери на кашона 118.5 x 64 x 33 см. Общо тегло 62 кг.
Поддръжка и поправка
2 год. за частите и сглобяването, 5 год. за металните елементи.
Ограничения при употреба
Функцията Hand-Pulse (измерване на пулса на ръката) не е разрешена за хора с пейсмейкър. Максимално тегло на трениращия 130 кг.Само за домашна употреба.
HAUT DE PAGE