КЪРПА ЗА ФИТНЕС, ГОЛЯМ РАЗМЕР, ЧЕРНА

Réf.
8379825
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Идеален размер за поставяне на фитнес уреда или на постелката. Мека и абсорбираща, за да попива ефикасно изпотяването по време на тренировките ви.

2 цветове

Мекота
Мека памучна кърпа с плътност 400 г/м2.
Абсорбиране на влагата
Хавлиена от двете страни, за да абсорбира ефикасно изпотяването.
Компактност
С удобен и практичен калъф, за да я пренасяте лесно в спортния сак.
Влияние върху околната среда
Оценка D - сравнение: кърпа - техническа информация.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Основна материя : 100.0% памук
Предназначение
за кардио фитнес.
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Концепция на аксесоарите Domyos
Цялата серия аксесоари е създадена, за да осигури максимален комфорт по време на тренировка. Екипите на Domyos създават продукти, които да превърнат тренировките ви в моменти на удоволствие. Забравяте с какво сте облечени, за да се концентрирате върху упражненията. Моделите се тестват и се усъвършенстват непрекъснато благодарение на коментарите и оценките на нашите клиенти.
ТЕСТОВЕ НА ПРОДУКТА
Продуктът е преминал тестове с пране и сушене, за да се провери устойчивостта на формата и цветовете. Тези тестове се провеждат редовно от външна независима лаборатория и ни позволяват да гарантираме, че се спазват всички изисквания за качество.
Размери
Д130 см x 85 см
Цветове
Предлага се в 4 цвята.
Оценка за сравнение на влиянието на продуктите върху околната среда
Влиянието на дрехата върху околната среда е измерено на база времето, през което ще бъде носена, и съобразно няколко фактора. Изготвена е цялостна оценка ABCDE за лесно идентифициране на продуктите с най-малко влияние върху околната среда в сравнение с други продукти от същата категория (тениски, панталони, раници и др.). Decathlon предоставя информация за въздействието на продуктите върху околната среда по собствена инициатива. За повече информация: http://sustainability.decathlon.com/
HAUT DE PAGE