КЪРПА ЗА ФИТНЕС, МАЛЪК РАЗМЕР, ЧЕРНА

Réf.
8379823
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Мека и абсорбираща, за да попива ефикасно изпотяването по време на тренировките ви.

4 цветове

Мекота
Мека памучна кърпа с плътност 400 г/м2.
Абсорбиране на влагата
Хавлиена от двете страни, за да абсорбира ефикасно изпотяването.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Основна материя : 100.0% памук
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Концепция на фитнес аксесоарите Domyos
Цялата гама аксесоари е създадена, за да осигури оптимален комфорт по време на тренировка. Екипите на Domyos създават продукти, които превръщат фитнес тренировките ви в моменти на удоволствие. С тях се чувствате удобно и се концентрирате върху упражненията. Моделите се тестват и се усъвършенстват непрекъснато благодарение на коментарите и оценките на нашите клиенти. .
Изпитване на продукта
Продуктът е преминал тестове на многократно пране и сушене, за да се провери устойчивостта на материята и цветовете. Тези тестове се провеждат редовно от външна независима лаборатория и ни позволяват да гарантираме, че се спазват всички изисквания за качество.
Размери
Д90 x 50 см
Цвят
Предлага се в 4 цвята.
Оценка за сравнение на влиянието на продуктите върху околната среда
Влиянието на дрехата върху околната среда е измерено на база времето, през което ще бъде носена, и съобразно няколко фактора. Изготвена е цялостна оценка ABCDE за лесно идентифициране на продуктите с най-малко влияние върху околната среда в сравнение с други продукти от същата категория (тениски, панталони, раници и др.). Decathlon предоставя информация за въздействието на продуктите върху околната среда по собствена инициатива. За повече информация: http://sustainability.decathlon.com/
HAUT DE PAGE