МИНИБАЙК

Réf.
8542887
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Уред, подходящ за трениране на ръце и крака, както в домашни условия, така и в офиса. Минибайкът е идеалният уред за тренировки навсякъде.
89,10 лв.*
от които еко-участие
0,55 €
Мултифункционалност
Позволява кардио тренировка.Можете да използвате уреда с ръце и крака.
Данни за тренировката
Брояч с 5 функции.
Компактност
Компактен уред, прибирате го лесно навсякъде.
Стабилност
4 широки крака, които не се хлъзгат.
Лесно използване
Семпъл компютър.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Рамка/ шаси на ролери : 100.0% стомана Защитна капачка : 100.0% акрилонитрил-бутадиен-стриен (ABS) Конструкция : 100.0% полипропилен
Гаранция
5 години гаранция за металните елементи и 2 години за частите и сглобяването.

съвети

Съвети за съхранение
Съхранявайте уреда в хоризонтално положение. Да не се съхранява на открито.
Ограничения за ползване
Да не се използва в изправено положение. Макс. тегло 130 кг.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Какви са ползите от уреда?
У дома или в офиса с този уред тренирате сърдечносъдовата и дихателната си функция и подобрявате издръжливостта си. С уреда можете да тренирате както краката, така и ръцете. И в двата случая използвате коремните мускули, за да стабилизирате тялото.
Тренировка с минибайк
С уреда натоварвате едновременно мускулите си и сърдечносъдовата си система. С течение на времето подобрявате координацията и дишането си. Започнете тренировката със загрявка от 3 до 5 мин. Следва основната част от тренировката от 20 до 30 мин, през която натоварвате мускулите си в дълбочина. Приключете тренировката с няколко минути с по-бавно темпо и завършете със стречинг, за да подобрите гъвкавостта на мускулите си и да намалите риска от травми.
Как да направите тренировката си по-трудна?
За да увеличите интензивността на натоварването е достатъчно да ускорите темпото. И обратно, за да намалите интензивността, намалете темпото.
Брояч с 5 показателя
Можете да проследявате напредъка си благодарение на функциите на брояча - време, обороти, скорост, изгорени калории, разстояние. Можете да анализирате тези показатели и да ги подобрявате с всяка следваща тренировка.
Лесно преместване и съхранение
Компактен уред, местите го лесно от една стая в друга и пестите място при съхранение.
Оптимална стабилност за безопасни тренировки
Уредът е снабден с 4 крака, които не се пързалят, и с каишки на педалите, за да гарантира максимална стабилност по време на тренировка.
РАЗМЕРИ И ТЕГЛО
Тегло:3,6 кг. Размери: 35x38x28 cм.
Следпродажбено обслужване
На нашия интернет сайт www.domyos.bg можете да намерите информация за: монтаж и настройка на уреда, технически проблеми, ръководство за употреба.
HAUT DE PAGE