МЪЖКА БЛУЗА С ДЪЛЪГ РЪКАВ ЗА ГИМНАСТИКА И ПИЛАТЕС, СИВ МЕЛАНЖ

Réf.
8201234
НАЙ КАТАЛОГ
Семпла и удобна блуза с дълъг ръкав и кръгло деколте от памук и еластан.Практична за гимнастика и пилатес.

2 цветове

Мекота
Материя с голям процент памук в състава за мекота и комфорт.
Еластичност
Еластична трикотажна материя.

ТЕХНИЧЕСКА КАРТА

Размери
от S до 4XL
Състав
Основна тъкан : 100.0% памук
Tests
Дрехата е преминала тестове с пране и сушене, за да се провери устойчивостта на формата и цветовете. Тези тестове се провеждат редовно в независима лаборатория и са доказателство, че изискванията ни за качество се спазват.
Създаден, за да
за гимнастика и пилатес.
Гаранция
2 years

съвети

Инструкции за поддръжка
Начинът, по който се отнасяте към дрехата, също оказва влияние върху околната среда. Перете на програми без предпране. Перете на 30°С, а не на 40°С, тъй като така спестявате до 37% електроенергия. Препоръчваме ви прахове за пране с доказано намалено вредно влияние върху околната среда. Препоръчваме да сушите дрехите на открито, като избягвате да ги гладите.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Концепция на продуктите за гимнастика и пилатес
Концепция на продуктите за гимнастика и пилатесГамата дрехи за гимнастика и пилатес е подходяща за редовни (лека гимнастика, стречинг, тонизиране и укрепване на мускулатурата) и средноинтензивни тренировки, благодарение на които поддържате добра форма, фин силует и добро здравословно състояние. Екипите на Domyos работят за постигане на идеален баланс между комфорт и дишане на тялото. Моделите се тестват и усъвършенстват непрекъснато благодарение на мненията и оценките на нашите клиенти.
HAUT DE PAGE