МЪЖКА БЛУЗА ОТ ПОЛАР ЗА ЙОГА, ЧЕРНА

Réf.
8484800
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
В йогата фазите на релаксация и медитация са също толкова важни, колкото изпълнението на позите: с тази топла и мека блуза ще се чувствате добре преди и след практика.Идеална за йога сеанси.
Топлина
Плътният и лек полар изолира и топли тялото.
Екоконцепция
Полиестер от рециклирани пластмасови бутилки.
Покриване
Свободна кройка, която предпазва тялото при контакт със земята или постелката.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Основна материя : 100.0% полиестер Джоб : 100.0% памук
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Как се създават нашите продукти?
Нашият екип се състои от начинаещи до експерти по йога. Всички ние споделяме една и съща страст. По време на нашите йога практики - от най-леката до най-динамичната, винаги търсим хармония и баланс. Съвместно с нашата широка мрежа от сътрудници създаваме продукти, които отговарят на вашите очаквания и нужди. Стремим се да създадем положителна, благоприятна и щадяща околната среда йога практика.
Оценка за сравнение на влиянието на продуктите върху околната среда
Влиянието на дрехата върху околната среда е измерено на база времето, през което ще бъде носена, и съобразно няколко фактора. Изготвена е цялостна оценка ABCDE за лесно идентифициране на продуктите с най-малко влияние върху околната среда в сравнение с други продукти от същата категория (тениски, панталони, раници и др.). Decathlon предоставя информация за въздействието на продуктите върху околната среда по собствена инициатива. За повече информация: http://sustainability.decathlon.com/
HAUT DE PAGE