МЪЖКА ТЕНИСКА 100 REGULAR, ЧЕРНА

Réf.
3185473
Users reviews
4.56 / 5 36 Мнения
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Тениската е с права кройка и гарантира свобода на движение при спортни занимания.

3 цветове

Мекота
Дрехата е изработена от 100% памучна материя, за да е мека и удобна.
Еластичност
Естествено разтеглива материя.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Основна материя : 100.0% памук [EN] Collar : 97.0% памук, [EN] Collar : 3.0% еластан
Тестове
Дрехата е преминала тестове с пране и сушене, за да се провери устойчивостта на формата и цветовете. Тези тестове се провеждат редовно в независима лаборатория и са доказателство, че изискванията ни за качество се спазват. Дрехата е тествана и в реални условия от представителна група потребители, под наблюдението на инженери. Това ни позволява да създаваме технични продукти, които да отговарят на нуждите ви.
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Продукти с непобедимо съотношение цена-качество
В Декатлон разработваме, произвеждаме и продаваме нашите продукти в целия свят и в това е нашата сила. Контролираме целия процес от живота на прдукта - оптимизираме състава, подобряваме качеството благодарение на вашата обратна връзка, намаляваме разходите за производство, оптимизираме опаковките, нямаме посредници в логистиката, минимализираме бюджетите за реклама. Така до вас достигат висококачествени продукти на достъпни цени.
Концепция на продуктите за гимнастика и пилатес
Гамата дрехи за гимнастика и пилатес е подходяща за редовни (фитнес, лека гимнастика, стречинг, тонизиране и укрепване на мускулатурата) занимания с ниска или висока интензивност, благодарение на които поддържате добра форма, строен силует и добро здравословно състояние. Дизайнерските ни екипи работят за постигане на идеален баланс между комфорт и дишане на тялото. Моделите ни се тестват редовно и ги усъвършенстваме непрекъснато, благодарение на мненията и оценките на нашите клиенти.
Предимства на тениските за гимнастика и пилатес
Лесна поддръжка и устойчивост. Дрехата е устойчива на многократно пране, като материята не променя формата и качествата си, а цветовете не избледняват. Изсъхва изключително бързо и не се нуждае от гладене. Най-добрият ви съюзник, с който се чувствате напълно уверени, докато спортувате.
Знаете ли, че...
Състав на тениската (реф. 8489721): 30% рециклиран памук. Тази концепция е резултат от нашата екологична инициатива. Нашият доставчик събира остатъците от памучните платове, получени от производството на облекло, след това произвеждаме нишка. Използваме тази рециклирана нишка в производството на новите ни продукти (до 30%).

Users reviews

 • Мъж
  21 януари 2020
  Изпозвано 3 до 6 месеца
  Мнението се отнася за този продукт
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Перфектна

  Перфектна цена,качество

 • Жена
  30-39 години
  28 октомври 2019
  Изпозвано 2 до 8 седмици
  Мнението се отнася за този продукт
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Добро качество

  чудесна

 • Мъж
  50-59 години
  15 октомври 2019
  Изпозвано 1 седмица или по-малко
  Мнението се отнася за този продукт
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Отличен продукт

  Удобен естествени материали

HAUT DE PAGE