МЪЖКА ТЕНИСКА 500 SLIM, ТЪМНОСИНЯ

Réf.
8543992
Users reviews
5 / 5 1 Мнение
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Тениската е с вталена кройка, изработена от много мека, еластична и дишаща материя. Задължителна част от вашето облекло за гимнастика и пилатес.

6 цветове

Мекота
Материя с голям процент памук в състава за мекота и комфорт.
Отвеждане на изпотяването
Отвежда изпотяването далече от кожата.
Еластичност
Еластанът в състава на дрехата гарантира свобода на движение.
Екоконцепция
34% рециклиран полиестер в състава.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Основна материя : 63.0% памук, Основна материя : 34.0% полиестер, Основна материя : 3.0% еластан
Тестове
Дрехата е преминала тестове с пране и сушене, за да се провери устойчивостта на формата и цветовете. Тези тестове се провеждат редовно в независима лаборатория и са доказателство, че изискванията ни за качество се спазват. Дрехата е тествана и в реални условия от представителна група потребители, под наблюдението на инженери. Това ни позволява да създаваме технични продукти, които да отговарят на нуждите ви.
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Продукти с непобедимо съотношение цена-качество
В Декатлон разработваме, произвеждаме и продаваме нашите продукти в целия свят и в това е нашата сила. Това ни позволява да контролираме всички етапи от живота на нашите продукти - от идеята за тях до пускането им в продажба през дизайна, опаковката, транспорта и т.н. Целта ни е проста - да ви предлагаме все по-качествени продукти за вашите занимания по пилатес и гимнастика на цена достъпна за възможно най-много хора.
Предимства на тениските за гимнастика и пилатес
Тениска за гимнастика и пилатес - отличен избор за редовни занимания със средна интензивност. Ще оцените вталената й кройка и кръглото й деколте. Тренирайте със стил. Изработена от дишаща и приятна на допир материя, тениската ще ви предложи максимален комфорт по време на тренировка. Предлага се в богата гама от цветове.
Предимства на тениските за гимнастика и пилатес
Лесна поддръжка и устойчивост. Дрехата е устойчива на многократно пране, като материята не променя формата и качествата си, а цветовете не избледняват. Изсъхва изключително бързо и не се нуждае от гладене. Най-добрият ви съюзник, с който се чувствате напълно уверени, докато спортувате.
Концепция на продуктите за гимнастика и пилатес
Гамата дрехи за гимнастика и пилатес е подходяща за редовни (фитнес, лека гимнастика, стречинг, тонизиране и укрепване на мускулатурата) занимания с ниска или висока интензивност, благодарение на които поддържате добра форма, строен силует и добро здравословно състояние. Дизайнерските ни екипи работят за постигане на идеален баланс между комфорт и дишане на тялото. Моделите се тестват и усъвършенстват непрекъснато, благодарение на мненията и оценките на нашите клиенти.
Оценка за сравнение на влиянието на продуктите върху околната среда
Влиянието на дрехата върху околната среда е измерено на база времето, през което ще бъде носена, и съобразно няколко фактора. Изготвена е цялостна оценка ABCDE за лесно идентифициране на продуктите с най-малко влияние върху околната среда в сравнение с други продукти от същата категория (тениски, панталони, раници и др.). Decathlon предоставя информация за въздействието на продуктите върху околната среда по собствена инициатива. За повече информация: http://sustainability.decathlon.com/
Екопродукт
За да изработим тази тениска, рециклирахме 2 пластмасови бутилки.

Users reviews

 • Мъж
  02 януари 2021
  Изпозвано Повече от 1 година
  Мнението се отнася за този продукт
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  тениските са страхотни , иэоолэвам XXXL раэмер и е

  довелен съм от тенидките и ги поръчвам вече эа 2 път

HAUT DE PAGE