Мъжка тениска Sportee от 100% памук за лека гимнастика и йога, тъмносива

Réf.
8324974
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Изключително семпла и удобна тениска от 100% памук (жарсе 145 г). Свободната кройка и мекият памук ви осигуряват свобода на движение.
Свобода на движение
Много меки памучни влакна (жарсе 145 г). Права кройка, без странични шевове.
Мекота
Памучните влакна са естествено меки и удобни.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Цвят
Тъмносив
Размери
от S до XXXXL
Състав
100% памук (жарсе 145 г)
Предназначение
за лека гимнастика, йога и пилатес.
Гаранция
2 години

съвети

Инструкции за поддръжка
Всички дрехи от памук или синтетика се перат на 30°С или максимум на 40°С. Могат да се сушат в сушилня. Гладене при средновисока температура. Перете отделно дрехите в ярки и дрехите в тъмни цветове. Естественото сушене е полезно за околната среда, спестява електроенергия и удължава живота на дрехите.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Концепция на дрехите за йога Domyos
Цялата серия дрехи е създадена така, че да осигурява максимален комфорт по време на тренировка. Екипите на Domyos създават дрехи, които да превърнат заниманията ви по йога и лека гимнастика в моменти на удоволствие. Забравяте с какво сте облечени, за да се концентрирате върху позите и дишането. Моделите се тестват и непрекъснато се усъвършенстват и благодарение на изказаните от клиентите мнения.
Защо да практикувате йога?
Йогата, чиито корени могат да се проследят до Древна Индия, е дисциплина, чрез която се постига сливане на тялото и ума. При редовни тренировки човек започва да се чувства добре и физически, и психически. Тялото е по-гъвкаво, силно и тонизирано. Изгражда повече увереност и спокойствие.
HAUT DE PAGE