Мъжки панталон за укрепване на мускулатурата, черен

Réf.
8243788
НАЙ КАТАЛОГ
Семпло и удобно долнище с ватирана вътрешна страна, която изолира и запазва телесната топлина преди, по време и след тренировка за укрепване на мускулатурата.
Запазване на топлината
Ватираната материя запазва телесната топлина.

ТЕХНИЧЕСКА КАРТА

Цвят
Черен
Размери
от S до XXXL
Състав
42% памук, 58% полиестер.
Създаден, за да
за фитнес (тонизиране и укрепване на мускулатурата).
Гаранция
2 years

съвети

Инструкции за поддръжка
Всички памучни дрехи и тези от синтетична материя се перат при 30°С, максимум до 40°С. Могат да се сушат в сушилня. Гладене при средновисока температура. Перете отделно дрехите в ярки и дрехите в тъмни цветове. Естественото сушене е полезно за околната среда, спестява се електроенергия и се удължава животът на дрехите.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Концепция на дрехите за укрепване на мускулатурата
Цялата серия дрехи са създадени с цел осигуряване на идеалното съчетание от комфорт и охлаждане. Екипите на Domyos създават дрехи, които да превърнат тренировките ви за укрепване на мускулатурата в моменти на удоволствие. Забравяте с какво сте облечени, за да се концентрирате върху упражненията. Моделите се тестват и непрекъснато се усъвършенстват и благодарение на изказаните от клиентите многобройни мнения.
Защо да укрепвате мускулатурата?
Чрез укрепването на мускулатурата се постига преди всичко развитие на мускулната маса. Ако се тренира редовно и по правилен начин, същото подпомага тонизирането на тялото, като може да се практикува от всеки, независимо от нивото му. Основното предимство на този спорт е, че може да се практикува навсякъде - в зала, в домашни условия и дори на открито, в зависимост от избрания метод.
HAUT DE PAGE