Мъжки шорти за динамична йога Yoga+ Hot, черни

Réf.
8326003
НАЙ КАТАЛОГ
Domyos създаде анатомични платки, които следват движението на тялото. Техническа материя, която запазва тялото сухо.
Свобода на движение
Анатомични платки, които следват движението на тялото.
Дишаща функция
Техническа тъкан, която абсорбира изпотяването и намалява усещането за влага.

ТЕХНИЧЕСКА КАРТА

Състав
Основна тъкан : 91.0% полиестер, 9.0% еластан
Tests
Дрехата е преминала тестове с пранеи сушене, за да се провери устойчивостта на формата и цветовете. Тези тестове се провеждат редовно в независима лаборатория и са доказателство, че изискванията ни за качество се спазват.
Създаден, за да
за динамични йога практики.
Гаранция
2 years

съвети

Инструкции за поддръжка
Препоръчва се дрехите от синтетична или памучна материя да се перат на 30°С или максимум на 40°С. Могат да се сушат в сушилня. Гладене при средновисока температура. Перете отделно дрехите в светли и дрехите в тъмни цветове. Естественото сушене не вреди на околната среда, пести електроенергия и удължава живота на дрехите.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Концепция на дрехите за йога Domyos
Цялата гама дрехи е създадена, за да осигури максимален комфорт по време на йога. Екипите на Domyos създават дрехи, които да превърнат йога практиките ви в моменти на удоволствие. Забравяте с какво сте облечени, за да се концентрирате върху позите и дишането. Моделите се тестват и усъвършенстват непрекъснато благодарение на мненията и оценките на нашите клиенти.
Защо да практикувате йога?
Йогата, чиито корени могат да се проследят до Древна Индия, е дисциплина, чрез която се постига сливане на тялото и ума. При редовна практика човек започва да се чувства добре физически и психически. Тялото е по-гъвкаво, силно и тонизирано. Изгражда повече увереност и спокойствие.
За кого е подходяща динамичната йога (ащанга, хот йога)?
Динамичната йога може да се комбинира с други спортове, като бягане, гмуркане, сърф и танци, които изискват висока концентрация, голяма гъвкавост и издръжливост. И наистина, йогата е особено ефективна, ако е в комбинация с друга физическа активност и не са рядкост случаите, при които професионални спортисти започват да се занимават с нея, за да подобрят постиженията си.
HAUT DE PAGE