МЪЖКИ ШОРТИ ЗА ФИТНЕС ACTIVE, ЧЕРНИ

Réf.
8313118
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Леки и здрави шорти от дишаща памучна материя, която абсорбира изпотяването и отвежда влагата далеч от кожата.Имат връзка на талията и два странични джоба.

2 цветове

Мекота
Материя с голям процент памук в състава за мекота и комфорт.
Отвеждане на изпотяването
Материята изсъхва 1,5 пъти по-бързо от обикновената памучна материя.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Основна материя : 76.0% памук, Основна материя : 24.0% полиестер
Тестове
Дрехата е преминала тестове с пране и сушене, за да се провери устойчивостта на формата и цветовете. Тези тестове се провеждат редовно в независима лаборатория и са доказателство, че изискванията ни за качество се спазват.
Предназначение
за фитнес тренировки със средна интензивност.
Гаранция
2 години

съвети

Инструкции за поддръжка
Препоръчва се дрехите от синтетична или памучна материя да се перат на 30°С или максимум на 40°С. Могат да се сушат в сушилня. Гладене при средновисока температура. Перете отделно дрехите в ярки и дрехите в тъмни цветове. Естественото сушене не вреди на околната среда, пести електроенергия и удължава живота на дрехите.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Концепция на дрехите Active
Серията дрехи Аctive е подходяща за редовни (лека гимнастика, стречинг, тонизиране и укрепване на мускулатурата) и средноинтензивни тренировки, благодарение на които поддържате добра форма, фин силует и добро здравословно състояние. Екипите на Domyos работят за постигане на идеален баланс между комфорт и дишане на тялото. Моделите се тестват и усъвършенстват непрекъснато благодарение на мненията и оценките на нашите клиенти.
HAUT DE PAGE