МЪЖКИ ШОРТИ за йога, ЧЕРНИ

Réf.
8380572
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Шорти от двупосочно еластична материя за повече комфорт. Изработени са от дишаща материя, което ги прави подходящи за интензивни занимания. Имат два странични джоба и един малък джоб с цип.

2 цветове

Свобода на движение
Еластична материя, гладък и удобен колан, гладки шевове.
Отвеждане на изпотяването
Техническа тъкан, която абсорбира изпотяването и намалява усещането за влага.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Основна материя : 88.0% полиестер, Основна материя : 12.0% еластан Ластична лента : 44.0% полиамид, Ластична лента : 38.0% полиестер, Ластична лента : 18.0% каучук
Тестове
Дрехата е преминала тестове с пране и сушене, за да се провери устойчивостта на формата и цветовете. Тези тестове се провеждат редовно в независима лаборатория и са доказателство, че изискванията ни за качество се спазват.
Предназначение
за динамични йога практики (ащанга, виняса, хот йога и др.).
Гаранция
2 години

съвети

Инструкции за поддръжка
Препоръчва се дрехите от синтетична или памучна материя да се перат на 30°С или максимум на 40°С. Могат да се сушат в сушилня. Гладене при средно висока температура. Перете отделно дрехите в светли и дрехите в тъмни цветове. Естественото сушене не вреди на околната среда, пести електроенергия и удължава живота на дрехите.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Защо да практикувате йога?
Йогата, чиито корени могат да се проследят до Древна Индия, е дисциплина, чрез която се постига сливане на тялото и ума. При редовна практика човек започва да се чувства добре физически и психически. Тялото е по-гъвкаво, силно и тонизирано. Човек се чувства по-уверен и спокоен.
Концепция на продуктите за йога
Цялата серия дрехи е създадена така, че да осигурява максимален комфорт по време на спортни занимания. Нашите екипи работят, за да създават продукти, които да превърнат йога практиките ви в моменти на удоволствие. Забравяте с какво сте облечени, за да се концентрирате върху позите и дишането. Моделите се тестват и усъвършенстват непрекъснато благодарение на мненията и оценките на нашите клиенти.
За кого е подходяща динамичната йога (ащанга, хот йога)?
Динамичната йога може да се комбинира с други спортове, като бягане, гмуркане, сърф и танци, които изискват висока концентрация, голяма гъвкавост и издръжливост. И наистина, йогата е особено ефективна, ако е в комбинация с друга физическа активност и не са рядкост случаите, при които професионални спортисти започват да се занимават с нея, за да подобрят постиженията си.
Оценка за сравнение на влиянието на продуктите върху околната среда
Влиянието на дрехата върху околната среда е измерено на база времето, през което ще бъде носена, и съобразно няколко фактора. Изготвена е цялостна оценка ABCDE за лесно идентифициране на продуктите с най-малко влияние върху околната среда в сравнение с други продукти от същата категория (тениски, панталони, раници и др.). Decathlon предоставя информация за въздействието на продуктите върху околната среда по собствена инициатива. За повече информация: http://sustainability.decathlon.com/
HAUT DE PAGE