мъжки суитшърт за кардио фитне FSW 500, черен

Réf.
8542795
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
За редовни фитнес занимания имате нужда от технична дреха, която позволява на тялото да диша. Този суитшърт ще е ваш съюзник благодарение на техничната си материя.
Отвеждане на изпотяването
Дишаща материя, която запазва тялото сухо.
Свобода на движение
Концепция 360°, за да се движите във всички посоки.
Бързо изсъхване
Дрехата изсъхва бързо и не се нуждае от гладене.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Основна материя : 89.0% полиестер, Основна материя : 11.0% еластан Платка : 58.0% памук, Платка : 38.0% полиестер, Платка : 4.0% еластан
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Концепцията 360 ° - спортното облекло следва движенията ви
За да се движите свободно, 100% от нашите тениски са със специфична кройка в областта на раменете. Как стигнахме до идеята за нея? Помогнаха ни наблюденията на нашия екип над трениращите във фитнес залите и анализите на лабораторията ни. И защото във фитнеса стилът е важен, нашите дизайнери ви предлагат спортни продукти с динамичен дизайн. Резултатът от всичко това е материи и дизайн, съобразени със спорта. Това е концепцията 360° - техничността в услуга на удоволствието от спорта.
Тестват ли се продуктите преди продажба?
Да, разбира се! Подлагаме на строги тестове всички платове, които използваме за нашите продукти, за да гарантираме приятна и безопасна тренировка. Тестваме устойчивостта на цветовете, устойчивостта при многократно пране, отвеждането на изпотяването и други характеристики. А след това? Това ли е всичко? Не, тестовете продължават. Облеклата се тестват от спортуващи в реални условия. Взимаме предвид впечатленията им и обратната им връзка, за да подобряваме продуктите.
Условия за замяна и връщане
Купете, спортувайте, ще се влюбите! Ако не сте удовлетворени от качествата на продукта, можете да го върнете или замените в 30-дневен срок с касовата бележка и с карта Декатлон във всеки един от нашите магазини.
HAUT DE PAGE