МЪЖКО ДОЛНИЩЕ 560, ЧЕРНО

Réf.
8562069
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Това долнище със 7/8 дължина е отличен избор за пилатес и спортни занимания за тонизиране. Осигурява максимален комфорт благодарение на еластичната материя, гладкия колан и двата джоба с цип.

2 цветове

Мекота
Гарантирана мекота благодарение на трикотажната материя.
Топлина
Материята запазва телесната топлина.
Еластичност
Естествено разтегливо благодарение на трикотажа и еластана.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Основна материя : 92.0% полиамид, Основна материя : 8.0% еластан Материя на гърба : 90.0% полиестер, Материя на гърба : 10.0% еластан
Тестове
Дрехата е преминала тестове с пране и сушене, за да се провери устойчивостта на формата и цветовете. Тези тестове се провеждат редовно в независима лаборатория и са доказателство, че изискванията ни за качество се спазват. Дрехата е тествана и в реални условия от представителна група потребители, под наблюдението на инженери. Това ни позволява да създаваме технични продукти, които да отговарят на нуждите ви.
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Концепция на продуктите за гимнастика и пилатес
Гамата дрехи за гимнастика и пилатес е подходяща за редовни (фитнес, лека гимнастика, стречинг, тонизиране и укрепване на мускулатурата) занимания с ниска или висока интензивност, благодарение на които поддържате добра форма, строен силует и добро здравословно състояние. Екипите на Domyos работят за постигане на идеален баланс между комфорт и дишане на тялото. Моделите се тестват и усъвършенстват непрекъснато, благодарение на мненията и оценките на нашите клиенти.
HAUT DE PAGE