МЪЖКО ДОЛНИЩЕ ЗА ГИМНАСТИКА И ПИЛАТЕС 530 SLIM, ЧЕРНО

Réf.
8544006
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Ще оцените високо удобната и мека материя, идеална за спортни занимания в слабо отоплени зали.

2 цветове

Мекота
Материя с голям процент памук в състава за мекота и комфорт.
Топлина
Материята запазва телесната топлина.
Еластичност
Естествено разтегливо благодарение на трикотажа и еластана.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Основна материя : 77.0% памук, Основна материя : 15.0% полиестер, Основна материя : 8.0% еластан Джоб : 100.0% памук Exclusive of decoration (only of US) : 100.0% еластан
Тестове
Дрехата е преминала тестове с пране и сушене, за да се провери устойчивостта на формата и цветовете. Тези тестове се провеждат редовно в независима лаборатория и са доказателство, че изискванията ни за качество се спазват. Дрехата е тествана и в реални условия от представителна група потребители, под наблюдението на инженери. Това ни позволява да създаваме технични продукти, които да отговарят на нуждите ви.
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Концепция на продуктите за гимнастика и пилатес
Концепция на продуктите за гимнастика и пилатес Гамата дрехи за гимнастика и пилатес е подходяща за редовни (фитнес, лека гимнастика, стречинг, тонизиране и укрепване на мускулатурата), благодарение на които поддържате добра форма, строен силует и добро здравословно състояние. Екипите на Domyos работят за постигане на идеален баланс между комфорт, топлина и свобода на движение. Моделите се тестват и усъвършенстват непрекъснато, благодарение на мненията и оценките на нашите клиенти.
HAUT DE PAGE