МЪЖКО ДОЛНИЩЕ ЗА ГИМНАСТИКА И ПИЛАТЕС 540 Free Move, ЧЕРНО

Réf.
8515197
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Вталена кройка и джобове с цип.Дрехата е ватирана е от вътрешната страна, за да запазва телесната топлина преди, по време на и след спортни занимания.

2 цветове

Мекота
Материя с голям процент памук в състава за мекота и комфорт.
Топлина
Ватираната материя запазва телесната топлина.
Еластичност
Естествено разтеглива материя.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Основна материя : 50.0% памук, Основна материя : 47.0% полиестер, Основна материя : 3.0% еластан Джоб : 100.0% памук Платка : 78.0% памук, Платка : 19.0% полиестер, Платка : 3.0% еластан
Тестове
Дрехата е преминала тестове с пране и сушене, за да се провери устойчивостта на формата и цветовете. Тези тестове се провеждат редовно в независима лаборатория и са доказателство, че изискванията ни за качество се спазват. Дрехата е тествана и в реални условия от представителна група потребители, под наблюдението на инженери. Това ни позволява да създаваме технични продукти, които да отговарят на нуждите ви.
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Концепция на продуктите за гимнастика и пилатес
Гамата дрехи за гимнастика и пилатес е подходяща за редовни (фитнес, лека гимнастика, стречинг, тонизиране и укрепване на мускулатурата) занимания с ниска или висока интензивност, благодарение на които поддържате добра форма, строен силует и добро здравословно състояние. Екипите на Domyos работят за постигане на идеален баланс между комфорт и дишане на тялото. Моделите се тестват и усъвършенстват непрекъснато, благодарение на мненията и оценките на нашите клиенти.
HAUT DE PAGE