МЪЖКО ДОЛНИЩЕ ЗА КАРДИО ФИТНЕС FPA900, ЧЕРНО

Réf.
8491903
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Леко долнище, изработено от изключително еластична материя с термолепени шевове. Гладък колан с връзка, гарантиращ несравним комфорт.
от
45,40 лв.34,50 лв.*
Отвеждане на изпотяването
Оставате сухи благодарение на материята, която отвежда изпотяването.
Лекота
Материята и термолепените шевове допринасят за лекотата на продукта.
Еластичност
Еластична материя, гарантираща комфорт и свобода на движение.
Проветрение
Микроперфорации за допълнително дишане на тялото.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Основна материя : 85.0% полиестер, Основна материя : 15.0% еластан Материя от вътрешната страна на бедрата : 75.0% полиамид, Материя от вътрешната страна на бедрата : 25.0% еластан
Тестове
Продуктът е преминал тестове с пране и сушене, за да се провери устойчивостта на формата и цветовете. Тези тестове се провеждат редовно в независима лаборатория и са доказателство, че изискванията ни за качество се спазват.
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Технологии
Коланът е специално разработен, за да е тънък и удобен, за да не ви пречи по време на тренировка. Използвали сме дишаща и изключително еластична материя, която същевременно е много лека. Микроперфорации, изпълнени с лазер, гарантират дишане на тялото. Шевовете на дрехата са термолепени, за да допринесат за лекота и актуален дизайн.
Оценка за сравнение на влиянието на продуктите върху околната среда
Влиянието на дрехата върху околната среда е измерено на база времето, през което ще бъде носена, и съобразно няколко фактора. Изготвена е цялостна оценка ABCDE за лесно идентифициране на продуктите с най-малко влияние върху околната среда в сравнение с други продукти от същата категория (тениски, панталони, раници и др.). Decathlon предоставя информация за въздействието на продуктите върху околната среда по собствена инициатива. За повече информация: http://sustainability.decathlon.com/
HAUT DE PAGE