МЪЖКО ДОЛНИЩЕ ЗА СТРЕЧИНГ 900 REGULAR, ЧЕРНО

Réf.
8490361
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Долнище с права кройка и джобове с цип. Семпла и удобна дреха, ватирана от вътрешната страна, запазва телесната топлина преди, по време на и след спортни занимания.
Мекота
Материя с голям процент памук в състава за мекота и комфорт.
Топлина
Ватираната материя запазва телесната топлина.
Еластичност
Естествено разтеглива материя.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Основна материя : 58.0% полиестер, Основна материя : 42.0% памук Платка : 58.0% памук, Платка : 38.0% полиестер, Платка : 4.0% еластан Подплата : 100.0% памук
Тестове
Дрехата е преминала тестове с пране и сушене, за да се провери устойчивостта на формата и цветовете. Тези тестове се провеждат редовно в независима лаборатория и са доказателство, че изискванията ни за качество се спазват. Дрехата е тествана и в реални условия от представителна група потребители, под наблюдението на инженери. Това ни позволява да създаваме технични продукти, които да отговарят на нуждите ви.
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Концепция на продуктите за стречинг и пилатес
Гамата дрехи за стречинг и пилатес е подходяща за редовни (лека гимнастика, стречинг, тонизиране и укрепване на мускулатурата) тренировки с ниска или висока интензивност, благодарение на които поддържате добра форма, фин силует и добро здравословно състояние. Екипите на Domyos работят за постигане на идеален баланс между комфорт и дишане на тялото. Моделите се тестват и усъвършенстват непрекъснато, благодарение на мненията и оценките на нашите клиенти.
Оценка за сравнение на влиянието на продуктите върху околната среда
Влиянието на дрехата върху околната среда е измерено на база времето, през което ще бъде носена, и съобразно няколко фактора. Изготвена е цялостна оценка ABCDE за лесно идентифициране на продуктите с най-малко влияние върху околната среда в сравнение с други продукти от същата категория (тениски, панталони, раници и др.). Decathlon предоставя информация за въздействието на продуктите върху околната среда по собствена инициатива. За повече информация: http://sustainability.decathlon.com/
HAUT DE PAGE