МЪЖКО ДОЛНИЩЕ ЗА ЙОГА, ЧЕРНО

Réf.
8380571
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Меко и дишащо долнище от двупосочно еластична материя за максимален комфорт при йога занимания. С два странични джоба и един малък джоб с цип за ключове. Мек и удобен колан.
Свобода на движение
Еластична материя, гладък и удобен колан, гладки шевове.
Дишане на тялото
Техническа тъкан, която абсорбира изпотяването и намалява усещането за влага.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Размери
от S до XXL
Цвят
сив
Състав
Основна материя : 88.0% полиестер, Основна материя : 12.0% еластан Ластична лента : 44.0% полиамид, Ластична лента : 38.0% полиестер, Ластична лента : 18.0% каучук
Тестове
Дрехата е преминала тестове с пране и сушене, за да се провери устойчивостта на формата и цветовете. Тези тестове се провеждат редовно в независима лаборатория и са доказателство, че изискванията ни за качество се спазват.
Предназначение
за динамични йога практики (ащанга, виняса, хот йога и др.).
Гаранция
2 години

съвети

Инструкции за поддръжка
Препоръчва се дрехите от синтетична или памучна материя да се перат на 30°С или максимум на 40°С. Могат да се сушат в сушилня. Гладене при средновисока температура. Перете отделно дрехите в светли и дрехите в тъмни цветове. Естественото сушене не вреди на околната среда, пести електроенергия и удължава живота на дрехите.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

За кого е подходяща динамичната йога (ащанга, хот йога)?
Динамичната йога може да се комбинира с други спортове, като бягане, гмуркане, сърф и танци, които изискват висока концентрация, голяма гъвкавост и издръжливост. И наистина, йогата е особено ефективна, ако е в комбинация с друга физическа активност и не са рядкост случаите, при които професионални спортисти започват да се занимават с нея, за да подобрят постиженията си.
Концепция на продуктите за йога
Цялата серия дрехи е създадена така, че да осигурява максимален комфорт по време на спортни занимания. Нашите екипи работят, за да създават продукти, които да превърнат йога практиките ви в моменти на удоволствие. Забравяте с какво сте облечени, за да се концентрирате върху позите и дишането. Моделите се тестват и усъвършенстват непрекъснато благодарение на мненията и оценките на нашите клиенти.
Защо да практикувате йога?
Йогата, чиито корени могат да се проследят до Древна Индия, е дисциплина, чрез която се постига сливане на тялото и ума. При редовна практика човек започва да се чувства добре физически и психически. Тялото е по-гъвкаво, силно и тонизирано. Човек се чувства по-уверен и спокоен.
Оценка за сравнение на влиянието на продуктите върху околната среда
Влиянието на дрехата върху околната среда е измерено на база времето, през което ще бъде носена, и съобразно няколко фактора. Изготвя се глобална оценка A/B/C/D/E, която да ви помогне лесно да определите измежду продуктите от един вид (тениски, панталони, раници и други) онези, които имат най-малко въздействие върху околната среда. Декатлон участва доброволно в тази акция за деклариране на въздействието върху околната среда. За повече информация: sustainability.decathlon.com
HAUT DE PAGE