МЪЖКО ДОЛНИЩЕ ЗА ЙОГА ОТ БИОПАМУК, ЧЕРНО

Réf.
8404832
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Меко долнище от памук, добит от биоземеделие. Широк ластичен колан, който не ограничава движенията..
Свобода на движение
Свободна кройка и еластан за повече свобода на движение. 2 джоба.
Екоконцепция
Памук от биоземеделие - без ГМО, химически торове и пестициди.
Фиксиране
Висока талия. Широк ластичен колан.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Основна материя : 92.0% памук, Основна материя : 8.0% еластан Ластична лента : 73.0% ацетат, Ластична лента : 13.5% полиестер, Ластична лента : 13.5% каучук
Тестове
Дрехата е преминала тестове с пране и сушене, за да се провери устойчивостта на формата и цветовете. Тези тестове се провеждат редовно в независима лаборатория и са доказателство, че изискванията ни за качество се спазват.
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Защо да изберете биопамук?
Памукът, добит от биоземеделие, се отглежда без използване на химически продукти. Чрез методите на биоземеделието се цели намаляване на вредните влияния върху околната среда. По този начин се опазва биологичното разнообразие и плодородието на почвите и се намалява рискът от замърсяване на подпочвените води.
Как се създават нашите продукти?
Нашият екип се състои от начинаещи до експерти по йога. Всички ние споделяме една и съща страст. По време на нашите йога практики - от най-леката до най-динамичната, винаги търсим хармония и баланс. Съвместно с нашата широка мрежа от сътрудници създаваме продукти, които отговарят на вашите очаквания и нужди. Стремим се да създадем положителна, благоприятна и щадяща околната среда йога практика.
Оценка за сравнение на влиянието на продуктите върху околната среда
Влиянието на дрехата върху околната среда е измерено на база времето, през което ще бъде носена, и съобразно няколко фактора. Изготвена е цялостна оценка ABCDE за лесно идентифициране на продуктите с най-малко влияние върху околната среда в сравнение с други продукти от същата категория (тениски, панталони, раници и др.). Decathlon предоставя информация за въздействието на продуктите върху околната среда по собствена инициатива. За повече информация: http://sustainability.decathlon.com/
HAUT DE PAGE