МЪЖКО ДОЛНИЩЕ ЗА ЙОГА, СИВО

Réf.
8380570
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Леко и топло, това долнище ограничава усещането за студ в началото на практиката и при релаксация благодарение на меката, дишаща материя.
Свобода на движение
Еластична материя, която следва движенията на тялото.
Отвеждане на изпотяването
Високотехнологична материя, която абсорбира изпотяването и запазва тялото сухо.
Екоконцепция
Рециклиран полиестер.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Основна материя : 91.0% полиестер, Основна материя : 9.0% еластан Джоб : 100.0% полиестер
Тестове
Дрехата е преминала тестове с пране и сушене, за да се провери устойчивостта на формата и цветовете. Тези тестове се провеждат редовно в независима лаборатория и са доказателство, че изискванията ни за качество се спазват.
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Как се създават нашите продукти?
Нашият екип се състои от начинаещи до експерти по йога. Всички ние споделяме една и съща страст. По време на нашите йога практики - от най-леката до най-динамичната, винаги търсим хармония и баланс. Съвместно с нашата широка мрежа от сътрудници създаваме продукти, които отговарят на вашите очаквания и нужди. Стремим се да създадем положителна, благоприятна и щадяща околната среда йога практика.
Оценка за сравнение на влиянието на продуктите върху околната среда
Влиянието на дрехата върху околната среда е измерено на база времето, през което ще бъде носена, и съобразно няколко фактора. Изготвя се глобална оценка A/B/C/D/E, която да ви помогне лесно да определите измежду продуктите от един вид (тениски, панталони, раници и други) онези, които имат най-малко въздействие върху околната среда. Декатлон участва доброволно в тази акция за деклариране на въздействието върху околната среда. Информация: sustainability.decathlon.com https://youtu.be/8t63KkRwn_8
HAUT DE PAGE