Мъжко горнище с качулка за укрепване на мускулатурата, синьо

Réf.
8317406
НАЙ КАТАЛОГ
Оставате сухи и запазва телесната топлина. Удобно горнище, което топли преди и след тренировка. Материята на памучна основа абсорбира изпотяването. Мекота при допир.
Термоизолация
Комбинацията от памук и полиестер запазва телесната топлина.
Абсорбция
Грапавата повърхност на вътрешната част е като хавлиена кърпа, за да сте сухи
Мекота
Олекотена материя: кадифено усещане, много мека на допир.

ТЕХНИЧЕСКА КАРТА

Цвят
Син
Размери
от S до XXXL
Състав
55% памук; 45% полиестер.
Създаден, за да
за фитнес (за тонизиране и укрепване на мускулатурата).
Гаранция
2 years

съвети

Инструкции за поддръжка
Всички памучни дрехи и тези от синтетична материя се перат при 30°С, максимум до 40°С. Могат да се сушат в сушилня. Гладене при средновисока температура. Перете отделно дрехите в ярки и дрехите в тъмни цветове. Естественото сушене е полезно за околната среда, спестява се електроенергия и се удължава животът на дрехите.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Концепция на дрехите за укрепване на мускулатурата
Основната цел на цялата текстилна гама е да ви осигури идеалния баланс между комфорт и охлаждане. Екипите на Domyos създават дрехи, които да превърнат тренировките ви за укрепване на мускулатурата в моменти на удоволствие. Забравяте с какво сте облечени, за да се концентрирате върху упражненията. Моделите се тестват и непрекъснато се усъвършенстват и благодарение на изказаните от клиентите многобройни мнения.
Защо да укрепвате мускулатурата?
Чрез укрепването на мускулатурата се постига преди всичко развитие на мускулната маса. Ако се тренира редовно и по правилен начин, същото подпомага тонизирането на тялото, като може да се практикува от всеки, независимо от нивото му. Основното предимство на този спорт е, че може да се практикува навсякъде - в зала, в домашни условия и дори на открито, в зависимост от избрания метод.
Тест на дрехата
Това горнище е преминало тестове за пране и сушене, за да се потвърди доброто запазване на формата и цветовете. Подобни тестове редовно се провеждат в независима лаборатория и са доказателство, че изискванията ни за качество се спазват.
HAUT DE PAGE