МЪЖКО ГОРНИЩЕ ЗА КАРДИО ФИТНЕС 500, ЧЕРНО

Réf.
8405180
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Леко, еластично и дишащо горнище. Отличен избор за преди или след тренировка. Осигурява топлинен комфорт.
Отвеждане на изпотяването
Дишаща материя, която запазва тялото сухо и изсъхва бързо.
Свобода на движение
Еластична материя за свобода на движение във всички посоки.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Основна материя : 88.0% полиестер, Основна материя : 12.0% еластан Материя на ръкава : 85.0% полиестер, Материя на ръкава : 15.0% еластан
Тестове
Продуктът е преминал тестове с пране и сушене, за да се провери устойчивостта на формата и цветовете. Тези тестове се провеждат редовно в независима лаборатория и са доказателство, че изискванията ни за качество се спазват.
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Концепция на облеклото за кардио тренировки
Цялата серия дрехи е създадена така, че да осигурява идеално съчетание от комфорт и дишане на тялото.Екипите на Domyos създават дрехи, които да превърнат кардио тренировките ви в моменти на удоволствие. Забравяте с какво сте облечени, за да се концентрирате върху упражненията. Моделите се тестват и усъвършенстват непрекъснато благодарение на мненията и оценките на нашите клиенти.
Тестване на продуктите
Тестваме способността да отвеждат изпотяването на материите на всички наши продукти. В нашата изследователска лаборатория тестваме 100% от компонентите, за да проверим качествата им в реални условия, с цел гарантиране на максимален комфорт по време на тренировка.
HAUT DE PAGE