МЪЖКО ГОРНИЩЕ ЗА КАРДИО ФИТНЕС FVE900, ЧЕРНО

Réf.
8405180
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Леко, еластично и дишащо горнище. Отличен избор за преди или след тренировка. Осигурява топлинен комфорт.
Отвеждане на изпотяването
Оставате сухи благодарение на материята, която отвежда изпотяването.
Лекота
Леки материали за комфорт.
Проветрение
Мрежеста платка за отвеждане на изпотяването.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Основна материя : 88.0% полиестер, Основна материя : 12.0% еластан Материя на ръкава : 85.0% полиестер, Материя на ръкава : 15.0% еластан
Тестове
Продуктът е преминал тестове с пране и сушене, за да се провери устойчивостта на формата и цветовете. Тези тестове се провеждат редовно в независима лаборатория и са доказателство, че изискванията ни за качество се спазват.
Предназначение
за кардио тренировки с висока интензивност над 3 пъти седмично.
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Концепция на облеклото за кардио тренировки
Цялата серия дрехи е създадена така, че да осигурява идеално съчетание от комфорт и дишане на тялото.Екипите на Domyos създават дрехи, които да превърнат кардио тренировките ви в моменти на удоволствие. Забравяте с какво сте облечени, за да се концентрирате върху упражненията. Моделите се тестват и усъвършенстват непрекъснато благодарение на мненията и оценките на нашите клиенти.
Тестване на продуктите
Тестваме способността да отвеждат изпотяването на материите на всички наши продукти. В нашата изследователска лаборатория тестваме 100% от компонентите, за да проверим качествата им в реални условия, с цел гарантиране на максимален комфорт по време на тренировка.

КЛИЕНТИТЕ, КОИТО ЗАКУПИХА ТОЗИ ПРОДУКТ, КУПИХА И:

HAUT DE PAGE