ОБУВКИ ЗА АНГЛИЙСКИ БОКС 500, СИВИ

Réf.
8510273
Users reviews
5 / 5 5 Мнения
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
За максимално сцепление и гъвкавост на ринга, екипите ни разработиха тези отлично прилепващи, леки и гъвкави обувки за бокс.
Гъвкавост
Тънка и много гъвкава подметка за удобно позициониране на върха на пръстите.
Сцепление
Каучукова подмета за отлично сцепление.
Лекота
Леки обувки за бокс с горна част от мрежеста материя: само 200 г за размер 44.
Поддръжка на ставите
Пластмасов форт на петата за отлична поддръжка на глезена.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Подметка : 100.0% бутадиенов каучук (BR) Външна част : 70.0% полиестер, Външна част : 30.0% полиуретан Вътрешна част : 100.0% полиестер
Продуктът е одобрен от
Продуктът е тестван и одобрен от екипите ни при подлагане на интензивни тестове, максимално близки до реалната употреба.
Тестове
Можете да тествате продуктите в най-близкия магазин ДЕКАТЛОН.
Гаранция
2 години

съвети

Съвети за съхранение
Изваждайте екипировката от спортния сак след тренировка и изсушавайте на проветриво място.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Подметка с отлично сцепление и предаване на енергията
Стойката в бокса е на върха на пръстите. Затова екипите ни изработиха тези меки обувки с много гъвкава подметка, които осигуряват отлично усещане на стъпалото, а каучукът допринася за добро сцепление и устойчивост на износване. Вложката от пяна EVA на петата осигурява омекотяване. Резултатът е гъвкава подметка с отлично сцепление, която предава енергията при всякакви движения от върха на пръстите до ръкавиците.
Леки и гъвкави обувки за бокс
Обувките за бокс 500 са разработени с дизайн на чорап, за да позволят на боксьора да остане продължително време на пръсти. Средната лицева част на обувките е изработена от мрежеста материя, осигуряваща проветряване, гъвкавост и лекота: обувките са с тегло само 200 грама (на обувка). За оптимална устойчивост, 3D мрежестата материя е подсилена от външната страна на обувките. По този начин тя предава следва всяка промяна на стъпалото при движение.
Дизайн на обувките за бокс
Тези обувки са бокс са леки, гъвкави и осигуряват оптимална поддръжка: предвиден е пластмасов форт на петата за допълнителна стабилност. Лепеният термопластичен полиуретан по краищата на стъпалото и езика осигурява допълнителна здравина, като запазва прилепналата форма на обувките. Тънките и здрави връзки гарантират лесно широко отваряне на обувките.
Концепция на обувките за бокс
Екипите ни разработиха този първи модел обувки за бокс. Целта им беше да осигурят на боксьорите оптимална гъвкавост и сцепление. Затова дизайнерският ни екип проведе множество проучвания, създаде редица дизайни, прототипи и проведе много тестове в реални условия, за да разработи обувки с максимална гъвкавост, сцепление и поддръжка, осигуряващи пълен комфорт и свобода на движение.
Значение на обувките за опората
Няколко думи от продуктовия мениджър на Outshock за опората в бокса: "Опората е основополагащ елемент в бокса. Целта е боксьорът да стои на пръсти, а краката да са изпънати, за да може да предава енергия напред. Ударът започва от стъпалото, преминава през крака, кръста и гърдите и накрая достига до ръката. Затова целта ни беше да разработим леки обувки, осигуряващи пълна свобода на движение и отлично сцепление при завъртане и предаване на енергията".

Users reviews

 • 10 март 2020
  Мнението се отнася за този продукт
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Препоръчвам

  Леки и удобни с отлично сцепление!

 • Мъж
  Под 20 години
  09 март 2020
  Изпозвано 3 до 6 месеца
  Мнението се отнася за този продукт
  Многооо добриии

  Много са добри и много удобни препоръчвам гии!

 • Мъж
  25 декември 2019
  Изпозвано 2 до 8 седмици
  Мнението се отнася за този продукт
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  ..

  Супер са, доставете повече чифтове!

HAUT DE PAGE