ОБУВКИ ЗА ДЕТСКА ГИМНАСТИКА BABYLIGHT 500, РОЗОВО/ЦИКЛАМЕНО

Réf.
8278583
Users reviews
5 / 5 3 Мнения
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Иновация, одобрена от специалист по психомоторика, създадена от Domyos за детска гимнастика. Усещането за ходене с боси крака подпомага развитието на двигателните умения, координацията и баланса.

2 цветове

Гъвкавост
Гъвкава подметка, която оставя усещане за ходене с "боси крака".
Развитие на психомоториката
Усещането за ходене с боси крака подпомага развитието на двигателните умения.
Лесно обличане/събличане
Ориентир за ляв/десен крак, закопчаване с велкро, широк отвор на обувката.
Сцепление
Подметката осигурява добро сцепление.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Номера
от 20 до 30
Състав
Външна част : 80.0% катионен полиестер, Външна част : 20.0% полиуретан Вътрешна част : 80.0% катионен полиестер, Вътрешна част : 20.0% полиуретан Подметка : 70.0% катионен полиестер, Подметка : 30.0% силикон
Продуктът е одобрен от
Детските обувки Baby Light Domyos са одобрени от специалист по психомоторика. Наблюденията на поведението на деца на възраст от 10 месеца до 4 години по време на детска гимнастика с и без обувки показаха, че обувките Baby Light Domyos подпомагат правилното психомоторно развитие на детето и имат предимства пред ходенето с боси крака. Доброто сцепление и стабилност допринасят за по-добро равновесие и координация.Освен това кракът на детето е добре защитен.
Тестове
Обувките Baby Light Domyos са тествани в реални условия от деца, практикуващи детска гимнастика. Създадени са за ходене по греди, стъпала, успоредни плоскости и за катерене по модули.
Предназначение
за детска гимнастика.
Гаранция
2 години

съвети

Съвети за съхранение
Съхранявайте обувките Domyos на сухо и проветриво място, защитено от пряка слънчева светлина и влага.
Ограничения за ползване
Обувките Domyos са създадени, за да бъдат използвани на закрито.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Детските обувки Baby Light Domyos са одобрени от специалист по психомоторика
Наблюденията на поведението на деца на възраст от 10 месеца до 4 години по време на детска гимнастика с и без обувки показаха, че обувките Baby Light Domyos подпомагат правилното психомоторно развитие на детето и имат предимства пред ходенето с боси крака. Доброто сцепление и стабилност допринасят за по-добро равновесие и координация, освен това кракът на детето е добре защитен.
Ползи от физическата активност от най-ранна детска възраст
Редовните физически занимания от най-ранна детска възраст оказват положително влияние върху физическото и интелектуалното развитие на детето. Създаването на някои полезни навици и добра хигиена на живот ще намалят риска от здравословни проблеми. Освен това практикуването на колективни спортове ще допринесе за социалното интегриране на детето и за личностното му израстване.
Ползи за физическото и интелектуалното развитие на детето
Ползи за физическото развитие: усвояване и развиване на основни физически умения (психомоторно развитие), стимулиране на растежа, борба със затлъстяването. Ползи за интелектуалното развитие: изграждане на увереност в собствените възможности, интегриране в групата, личностно развитие на детето.
Съвети за използване
Обувките Domyos са предназначени за използване на закрито. Достатъчно е да ги обуете без чорапи, за да се осигури максимален контакт на стъпалото на детето със земята. Така нервите на стъпалото ще усещат земята, а детето лесно ще се научи да пази равновесие.
Характеристики на детското стъпало
Ходенето с боси крака е полезно за детето, тъй като му позволява да развие тактилните си усещания. Нервите на стъпалото спомагат за разпределяне на тежестта на тялото, така че детето да може да пази равновесие. Широки и гъвкави, обувките Domyos позволяват детското стъпало да се развива, а мускулите му да укрепват без ограничения, като същевременно го предпазват от външни влияния като студ, неравности на повърхността и др. Всички наши обувки са съобразени с морфологията на детските стъпала.
Детска гимнастика
Какво представлява детската гимнастика?Това е забавна спортна дейност, при която детето преминава по предварително изграден маршрут под наблюдението на възрастен. Тези маршрути се изграждат с различни по височина уреди, подходящи за най-малките (греди, стъпала, наклонени плоскости, тунели), благодарение на които малчуганите се учат да се катерят, пързалят, скачат и пазят равновесие. Детската гимнастика се практикува от 10-месечна възраст до 6 години.
Ползи от детската гимнастика
Какви са ползите от детската гимнастика?Детската гимнастика благоприятства психомоторното развитие на най-малките и на първо място двигателните функции, координацията и запазването на равновесие.Скачането, катеренето, тичането, пълзенето и пазенето на равновесие са дейности, които ще направят детето по-уверено и самостоятелно.
Облекло
Кое е най-подходящото облекло за детска гимнастика?Удобно и меко облекло, подходящо за сезона - тениска и шорти или долнище и горнище от меко трико. А за да ограничите риска от подхлъзване при използване на съоръженията, изберете обувки Domyos.
Избор на подходящ номер обувки
Изборът на точния номер обувки е много важен. По-малките или по-големи (дори с 5 мм) обувки могат да доведат до проблеми. По-малките обувки могат да доведат до нараняване на глезена и пръстите на стъпалото, а по-големите могат да променят походката на детето и да предизвикат образуване на мазоли. При деца от 1 до 2 години се налага смяна на обувките средно на всеки 3-4 месеца. Проверявайте редовно дали този момент не е настъпил.

Users reviews

 • Жена
  30-39 години
  20 юни 2019
  Изпозвано 2 до 8 седмици
  Мнението се отнася за този продукт
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Супер

  Отлични обувки!

 • Жена
  21 март 2019
  Изпозвано 2 до 8 седмици
  Мнението се отнася за този продукт
  Силно препоръчвам

  Изключително удобни са за вкъщи- не се пързалят, меки са и се прегъват добре при стъпване, залепват се и пасват на крачето добре.

 • Жена
  30-39 години
  01 октомври 2018
  Изпозвано 2 до 8 седмици
  Мнението се отнася за този продукт
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Много удобни

  Подходящи са за детската градина, детето ги обува и събува лесно само.

HAUT DE PAGE