ОБУВКИ ЗА КАРДИО ФИТНЕС 920, ЛИЛАВИ

Réf.
8510023
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Верен съюзник за вашите фитнес тренировки. Осигуряват оттласкване, гъвкавост и свободно движение във всички посоки. Гарантират ефикасно омекотяване.

2 цветове

Оттласкване
Ексклузивна пяна Kalensole и технология PebaxⓇ
Гъвкавост при промяна на посоката
Подметка с интегрирани канали за стабилност.
Фиксиране на стъпалото
Страничните ленти държат стъпалото стабилно.
Омекотяване
Пяна, абсорбираща ударите.
Удобно използване
Висока горна част. Доказан комфорт.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Външна част : 80.0% полиестер, Външна част : 20.0% полиуретан Подметка : 70.0% EVA, Подметка : 30.0% каучук Вътрешна част : 100.0% полиестер
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

3 год. проучвания и вслушване в нуждите на спортуващите
Зад всички тези характеристики се крият добрите идеи на практикуващите фитнес. Няколко думи от продуктовия менидвър: "Омекотяване, сцепление, динамика, гъвкавост, лесно завъртане, стабилност... всички тези изисквания на спортуващите не бяха лесни за изпълнение от техническа гледна точка. Трябваше на направим връзка и между желаното усещане и техническата нужда. Създадохме 100 различни прототипа, за да тестваме всичко. Днес с гордост ви представяме тези обувки за фитнес."
Защо обувките за бягане не са подходящи за фитнес?
Носенето на обувки за фитнес намалява с 20% риска от травми, отколкото практикуването на фитнес с обувки за бягане. Каква е причината? Нашата изследователска лаборатория доказа, че движенията на стъпалото са различни при тези два вида спорт - праволинейно при бягането, с въртене при фитнеса. Носенето на подходящи обувки предпазва краката ви и ви помага да постигате по-добри резултати.
Свикнали сте да носите обувки с ток?
Ако сте свикнали да носите обувки с ток, ще ви е необходимо известно време, за да свикнете с тези обувки за фитнес. Разликата в дебелината на подметката пета-пръсти (дроп) е 4 мм и е близка до естественото положение на стъпалото на бос крак. Знаете ли какво е дроп? Това е разликата в дебелината на подметката пета-пръсти.
Омекотяване в предната част на стъпалото
По време на фитнес тренировките ви имате нужда от омекотяване в предната част. Можете да разчитате напълно на омекотяването на нашите обувки.
Подметка
Каучукова подметка за отлично сцепление, междинна подметка от пяна EVA KalensoleⓇ за омекотяване и стелка, съчетаваща термопластичен еластомер PebaxⓇ и слой от полиуретан за оттласкване. Всички елементи са съчетани, за да осигурят отлично оттласкване.
Немаркираща подметка
Подметката е разработена, за да не оставя следи по настилката.
HAUT DE PAGE