ОТВОРЕНА БОКСОВА КАСКА ЗА ТРЕНИРОВКИ И СЪСТЕЗАНИЯ, ЧЕРВЕНА

Réf.
8313060
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Отворената каска, специално проектирана за състезания, защитава чувствителните зони на главата (слепоочията, челото, черепа), като същевременно осигурява максимално зрително поле.
Противоударна защита
Пълнеж от полиуретанова пяна за омекотяване на ударите.
Фиксиране
Система за закопчаване под брадичката с велкро за стабилно фиксиране на главата.
Зрително поле
Отворът в областта на очите гарантира оптимално поле на видимост.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Пълнеж : 100.0% полиуретан Основна материя : 100.0% полиуретан
Гаранция
2 години

съвети

Ограничения за ползване
Да не се използва като каска за ролери, велосипед или мотопед.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Защо да използвате каска?
Бойните спортове развиват способностите ви за предвиждане и посрещане на ударите. Но дори да се научите да се предпазвате от ударите, никога няма да бъдете 100% защитени. Повечето наранявания се случват при случайни удари (неволен удар с глава, недобре насочен удар и т.н.), затова ви съветваме винаги да носите каска по време на тренировки.
Концепция
Пяна от няколко слоя, осигуряваща защита на челото, брадичката и скулите. Подсилени защитни зони в областта на ушите. Синтетично покритие (подсилен полиуретан) за устойчивост на триене. Системата за защита на горната част на главата е подсигурена с плътна пяна, така че да предпази от удар с крак.
Как да изберете каска?
За тренировки изберете цяла каска, осигуряваща защита на челото, ушите, брадичката и скулите на лицето. За състезания изберете отворена каска, осигуряваща защита на челото, ушите, брадичката.Тя е снабдена с каишка под брадичката.
Какъв размер да изберете?
За деца до 12-годишна възраст, под 55 см, изберете детски модел. За юноши, жени и мъже с обиколка на главата, измерена в областта на челото, от 55 до 58 см е подходящ размер S/M. За обиколка на главата над 58 см е подходящ размер XL.
Съвети за поддръжка
Да не се пере в пералня.Да се почиства с вода, сапун и мека кърпа.
HAUT DE PAGE