ПАЧКА ЗА БАЛЕТ, БЯЛА

Réf.
8399634
Users reviews
5 / 5 1 Мнение
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Търсите лесно и бързо за обличане облекло за сцена? Тази пачка се слага директно върху трикото и не се мачка благодарение на кръглата чанта за съхранение, с която се предлага. Толкова е удобно.

3 цветове

Свобода на движение
Материята на гащичките приляга идеално по тялото и следва движенията.
Фиксиране
Приляга перфектно върху трикото, облича се отгоре.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Размери
от 4 до 16 години.
Цвят
бледорозов, бял
Състав
Основна материя : 100.0% полиамид Вътрешна материя : 82.0% полиестер, Вътрешна материя : 18.0% еластан
Предназначение
за балетни изяви на сцена.
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

От какво се състои облеклото за балет?
То се препоръчва или изисква от учителите по танци, ето защо ви съветваме да се допитате до танцовата школа какво облекло ви е необходимо. Комбинирането на трико и чорапогащник е отличен избор, тъй като не позволява набиране или смъкване на дрехите, без значение какви движения се извършват.Можете да добавите поличка. Трябва да се консултирате с учителя си дали се нуждаете от туфли с цяла или разделена подметка. За да ви е топло по време на урок, се препоръчва да носите блуза с прихлупване.
Как да изберете облекло за балет?
Стремете се облеклото ви да е удобно и по мярка. Вашето трико и чорапогащник не трябва да са нито твърде широки, нито твърде тесни, за да танцувате с удоволствие. За да сте сигурни, направете следните движения: вдигнете едната си ръка и се наведете напред. Облеклото ви не трябва да се размества. Поличката, която не се изисква задължително, е въпрос на стил. Тя трябва да приляга свободно на талията ви и да следва движенията ви. Това са основните изисквания за облеклото за балет.
Кога се използва пачка?
Пачката е подходящо облекло за сцена и не се използва по време на уроци. Вашият учител по балет ще ви насочи каква пачка да изберете за предстоящите представления.

Users reviews

 • Жена
  40-49 години
  21 август 2020
  Мнението се отнася за този продукт
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Отлична пачка

  Много съм доволна

HAUT DE PAGE