ПАЛЦИ ЗА БАЛЕТ RELEVÉ

Réf.
8327866
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
"Relevé" е термин от класическия балет и означава "изправяне на палци". Избрахме това име за тези палци от ново поколение - удобни са и улесняват изпълнението на позициите.
Удобно използване
Възглавничка от еластомер за комфорт и мекота.
Лесно изправяне на палци
Конструкцията на подметка и кутията улеснява изправянето на палци.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Външна част : 100.0% полиестер Вътрешна част : 100.0% полиестер Подметка : 100.0% кравешка кожа
Продуктът е одобрен от
73% от балерините, тествали продукта, определят палците Relevé като по-удобни в сравнение с класическите (представителна група от 58 балерини).
Тестове
Продуктът е преминал тестове за комфорт ( сетивен анализ). Проведен е биомеханичен тест при изправяне на палци, при който беше потвърдено намаляване със 7% на активирането на мускула разгъвач на глезена в полза на палците Relevé в сравнение с класически палци. Мускулът разгъвач на глезена играе важна роля при изправянето на палци. С палците Relevé изправянето на палци е по-лесно.
Предназначение
за балерини, чиито глезени са достатъчно укрепнали, за да се изправят на палци.
Гаранция
2 години

съвети

Инструкции за поддръжка
Изваждайте палците от спортния сак и ги оставяйте да изсъхнат.
Ограничения за ползване
Консултирайте се с учителя ви по танци за избора на палци.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Какви са предимствата на палците Relevé?
Палците Relevé са иновационен продукт и имат две предимства. По-удобни са благодарение на еластомера, подобен на силикон от вътрешната страна, осигуряващ комфорт и мекота в зоната на пръстите. Конструкцията на подметка и кутията улеснява изправянето на палци.Тези технологии правят палците Relevé иновационни и уникални. Забравете за болката и танцувайте с удоволствие.
Как да изберем правилния размер?
За да изберете подходящ размер, при пробването на палците вземете предвид съветите по-долу. Застанете в изправено положение с успоредни стъпала. Пръстите трябва леко да докосват върха на палците, без да има разстояние между пръстите и върха на палците.Внимание, танцуването с по-голям номер палци е опасно и болезнено. При палците няма ляв и десен, балерината сама определя как ще ги носи в зависимост от индивидуалното си усещане.
HAUT DE PAGE