ПАЛЦИ ЗА БАЛЕТ ЗА НАЧИНАЕЩИ, С МЕКА ПОДМЕТКА, НОМЕР 33-42

Réf.
8543166
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Започвате първите си упражнения на пръсти? Тези палци са с широка и стабилна възглавничка, мека подметка и висока лицева част. Те осигуряват гъвкавост на движенията и лесно позициониране на палци.
Лесно използване
Предварително защити ластици и лента на палците.
Еластична материя
Еластична лента за ограничаване на дразненето на ахилеса.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Външна част : 77.0% памук, Външна част : 23.0% полиестер Вътрешна част : 92.0% памук, Вътрешна част : 8.0% полиуретан Подметка : 100.0% кравешка кожа
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Кога можете да сложите палци?
Мускулатурата на глезените трябва да е достатъчно укрепнала, за да носите палци. Носенето и танцуването на палци трябва да бъде съгласувано с вашия учител по балет.
Подметка, произведена по традиционен метод
Работим съвместно с фабрика в Тунис, специализирана в производството на палци по традиционен метод. При традиционния метод подметката се зашива на обратно, след което се обръща. Тази техника осигурява по-голяма гъвкавост на палците и повече удобство. Подметката прилепва плътно по стъпалото и следва движенията му, докато танцувате на палци. Всички палци, които предлагаме в нашите магазини и уебсайт, са ръчно шити от специалисти.
Как да пробвате палците?
1) Седнете и обуйте палците, след това завържете лентите на глезените. Ластикът трябва да се зашие спрямо обиколката на глезена и стъпалото ви. 2) Изправете се и застанете на палци първо с единия, след това с другия крак, за да прецените твърдостта на подметката спрямо силата на вашите глезени.
Как да изберете палци?
Трябва да изберете твърдост на подметката индивидуално, в зависимост от силата на глезените си. Подметката не трябва да бъде нито твърде мека - когато сте на палци, стъпалото ви не трябва да минава твърде много напред, нито много твърда - когато сте на палци и подметката не прави контакт със стъпалото ви, няма да можете да го свивате правилно и изпълнението на фигурата е невъзможно.
Как да изберете номер?
Важно е палците да осигуряват добра поддръжка на пръстите, без да са стягат. Пръстите ви не трябва да са свити в палците, но трябва да чувствате, че са стабилно обхванати. Ако носите подплънки за палци от силикон, пяна или памук, които поставяте в обувките, съветваме ви да изберете един размер по-големи палци от обичайния.
Допълнително удобство
За оптимален комфорт на върха на палците е предвидена възглавничка от гел, която може да се извади.
100% доволни клиенти
В случай че учителят ви по балет не одобри палците, можете да смените или върнете чифта в магазина или по интернет.
HAUT DE PAGE