ПОСТЕЛКА ЗА ЙОГА 1,5 ММ, ОТ КАУЧУК, БЕЖОВА

Réf.
8374692
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Най-стабилната постелка за йога от 100% естествен каучук с дебелина 1,5 мм.Сгъва се, за да я носите лесно и удобно. Тегло 1,2 кг.Можете да я използвате и като допълнителна постелка.Размер: 180 X 62 см

3 цветове

Сцепление
Изработена от 100% естествен каучук, за да не се хлъзга и да е екологична.
Лесно пренасяне
Сгъва се или се навива. Включена е транспортна каишка.
Лесна поддръжка
Достатъчно е да се почисти с гъба. Изсъхва бързо. Машинно пране на 30°C.
Стабилност
Стабилност при балансиращите пози.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Пяна : 100.0% каучукова пяна
Предназначение
за динамична йога (ащанга, виняса, хот йога и др.).
Гаранция
2 години

съвети

Инструкции за поддръжка
Да се почиства с влажна гъба, като във водата се разтворят няколко капки етерично масло за ароматизация и дезинфекция.
Съвети за съхранение
Да се почиства със спрей и влажна кърпа. Да се оставя да изсъхне на проветриво място далече от пряка слънчева светлина, за да се запазят качествата на каучука и принта.

Вижте нашите безплатни видео упражнения, за да разберете как да използвате още по-ефикасно вашите продукти Domyos.

Постелките за йога на Domyos ще ви осигурят максимален комфорт по време на вашите йога практики.
Domyos ви предлага видео упражнения, разработени и заснети в сътрудничество с професионални треньори от фитнес центровете на Domyos Club.
 

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Каква постелка за йога да изберете?
За лека йога (хатха, ин, нидра, за релаксация и др.) изберете постелка, която да осигурява комфорт и да предпазва коленете, ставите, глезените, а при обърнатите пози ("свещ", "рало") врата и шийните прешлени. Идеална е постелка с дебелина от 5 до 8 мм. За динамична йога (ащанга, виняса, хот йога и др.), включваща множество пози с балансиране и в изправено положение, изберете постелка, осигуряваща стабилност и сцепление с настилката с дебелина от 3 до 5 мм.
Постелка TRAVEL от 100% естествен каучук.
Размери 180 X 62 см, тегло 1,2 кг. Постелката е сгъваема, за да я носите удобно навсякъде. Можете да я използвате като основна постелка директно на пода при по-сложните пози, за да сте сигурни, че няма да се хлъзга. Центрирате я лесно благодарение на линията. Можете да я използвате и върху друга постелка в йога студиото, за да си осигурите комфорт, хигиена и по-добро сцепление. Можете да я перете при температура 30°С. Естествената миризма на каучука изчезва постепенно с прането.
Поддръжка на постелката
Постелката се сгъва, за да я носите лесно и удобно в куфара или в спортния сак. Съхранявайте я навита на руло, за да не се образуват гънки. Да не се оставя на слънце, тъй като естественият каучук изсъхва и губи качествата си.
Защо да практикувате йога?
Йогата, чиито корени могат да се проследят до Древна Индия, е дисциплина, чрез която се постига сливане на тялото и ума. При редовна практика човек започва да се чувства добре физически и психически. Тялото е по-гъвкаво, силно и тонизирано. Човек се чувства по-уверен и спокоен.
HAUT DE PAGE