ПОСТЕЛКА ЗА ЙОГА 8 ММ, ВИОЛЕТОВА

Réf.
8353392
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Търсите удобна постелка за първи стъпки в йогата? Тази постелка е идеална за пози с опора на колене или на ръце, както и за обърнати пози.
Удобно използване
Дебелина 8 мм - идеална за позите на земя. Размери 173х61 см, тегло 2 кг.
Сцепление
Изработена от PVC за отлично сцепление.
Стабилност
Добра стабилност при балансиращите пози.
Лесно пренасяне
Транспортна каишка.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
пяна : 100.0% Foamed PVC
Предназначение
за леки йога практики (хатха, нидра, за възстановяване и др.).
Гаранция
2 години

съвети

Инструкции за поддръжка
Да се почиства с влажна гъба, като във водата се разтворят няколко капки етерично масло за ароматизиране и дезинфекция. Калъфът може да се пере в пералня.
Ограничения за ползване
Да не се използва като тепих.

Вижте нашите безплатни видео упражнения, за да разберете как да използвате още по-ефикасно вашите продукти Domyos.

Постелките за йога на Domyos ще ви осигурят максимален комфорт по време на вашите йога практики.
Domyos ви предлага видео упражнения, разработени и заснети в сътрудничество с професионални треньори от фитнес центровете на Domyos Club.
 

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Каква постелка за йога да изберете?
За лека йога (хатха, ин, нидра, за релаксация и др.) изберете постелка, която да осигурява комфорт и да предпазва коленете, ставите, глезените, а при обърнатите пози ("свещ", "рало") врата и шийните прешлени. Идеална е постелка с дебелина от 5 до 8 мм. За динамична йога (ащанга, виняса, хот йога и др.), включваща множество пози с балансиране и в изправено положение, изберете постелка, осигуряваща стабилност и сцепление с настилката с дебелина от 3 до 5 мм.
Постелка 8 мм: 173 cм дължина x 61 cм ширина, дебелина 8 мм.
Най-удобната постелка за йога, идеална е за пози с опора и за обърнати пози. Не се колебайте да я използвате с кърпа или с шалте. Релефна повърхност, за да не се хлъзга. Линия в средата, за да имате ориентир при позите (за постелките с принт). Транспортна каишка.Тегло 2 кг.
Концепция на артикулите за йога
По време на заниманията ви по лека гимнастика и йога комфортът е от съществено значение. Ето защо цялата серия постелки за йога е създадена така, че да осигурява пълна свобода при изпълнение на позите в йогата. Артикулите ни са създадени така, че да можете да се съсредоточите върху позите и дишането.
Защо да практикувате ЙОГА?
Йогата, чиито корени могат да се проследят до Древна Индия, е дисциплина, чрез която се постига сливане на тялото и ума. При редовна практика човек започва да се чувства добре физически и психически. Тялото е по-гъвкаво, силно и тонизирано. Човек се чувства по-уверен и спокоен.
HAUT DE PAGE