Постелка за йога COMFORT, 8 мм, лилава

Réf.
8353392
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Дебелина 8 мм - най-дебелата постелка от гамата. Отличен избор за начинаещи, за пози на земя и за обърнати пози. Размери: 173 X 61 см, тегло: 2 кг
Удобно използване
Дебелина 8 мм - идеална за позите на земя. Размери 173х61 см, тегло 2 кг.
Сцепление
Изработена от PVC за отлично сцепление.
Стабилност
Добра стабилност при балансиращите пози.
Лесно пренасяне
Ластици, за стабилизиране на постелката навита.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
пяна : 100.0% PVC (поливинилхлорид)
Предназначение
за лека йога.
Гаранция
2 години

съвети

Инструкции за поддръжка
Да се почиства с влажна гъба, като във водата се разтворят няколко капки етерично масло за ароматизиране и дезинфекция. Калъфът може да се пере в пералня.
Ограничения за ползване
Да не се използва като тепих

Вижте нашите безплатни видео упражнения, за да разберете как да използвате още по-ефикасно вашите продукти Domyos.

Постелките за йога на Domyos ще ви осигурят максимален комфорт по време на вашите йога практики.
Domyos ви предлага видео упражнения, разработени и заснети в сътрудничество с професионални треньори от фитнес центровете на Domyos Club.
 

ХАРАКТЕРИСТИКИ

173 cм дължина x 61 cм ширина, дебелина 8 мм.
Най-удобната постелка от цялата гама, идеална е за пози на земя, както и за обърнати пози. Можете да използвате и кърпа в допълнение. Транспортна каишка.Тегло: 2 кг.
Концепция на дрехите за йога Domyos
По време на заниманията ви по лека гимнастика и йога комфортът е от съществено значение. Ето защо цялата серия постелки за йога Domyos е създадена така, че да осигурява пълна свобода при изпълнение на позите в йогата. Артикулите ни са създадени така, че да можете да се съсредоточите върху позите и дишането.
Защо да практикувате ЙОГА?
Йогата, чиито корени могат да се проследят до Древна Индия, е дисциплина, чрез която се постига сливане на тялото и ума. При редовна практика човек започва да се чувства добре физически и психически. Тялото е по-гъвкаво, силно и тонизирано. Човек се чувства по-уверен и спокоен.
Каква постелка за йога да изберете?
За лека йога (хатха, ин, нидра, за релаксация и др.) изберете постелка, която да осигурява комфорт и да предпазва коленете, ставите, глезените, а при обърнатите пози ("свещ", "рало") врата и шийните прешлени. Идеална е постелка с дебелина от 5 до 8 мм. За динамична йога (ащанга, виняса, хот йога и др.), включваща множество пози с балансиране и в изправено положение, изберете постелка, осигуряваща стабилност и сцепление с настилката с дебелина от 3 до 5 мм.
HAUT DE PAGE