ПОСТЕЛКА ЗА ЙОГА GRIP+, 5 ММ, СИВА

Réf.
8500978
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
За да не се хлъзгате по време на практиката си, ви предлагаме тази постелка с отлично сцепление. Маркерите за ориентир при изпълнение на позите осигуряват допълнителен комфорт.
Сцепление
Повърхността на постелката е с отлично сцепление и абсорбира влагата.
Удобно използване
Плътна и мека, стои стабилно на земята и предпазва ставите ви.
Лесно обучение
За да улесним практиката ви, постелката има маркери за ориентир.
Лесно пренасяне
Благодарение на меката каишка можете да носите постелката навсякъде с вас.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Пяна : 100.0% пяна етилен пропилен диен мономер каучук Основна част : 100.0% полиуретанова пяна
Гаранция
2 години

съвети

Съвети за съхранение
Да се съхранява далече от пряка слънчева светлина.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Размери и тегло
Постелката е с дължина 185 см, широчина 65 см и дебелина 5 мм. Тегло: 2,3 кг.
Каква постелка за йога да изберете?
- При практикуване на лека йога (тип хатха, възстановяваща, пренатална, нидра и др.) преминаването между позите е плавно и физическото натоварване е умерено. Постелка с дебелина между 5 и 8 мм осигурява комфорт за прешлените и ставите. - При практикуване на динамична йога (тип виняса, ащанга, айенгар, бикрам, хот йога и др.) преминаването между позите е бързо и физическото натоварване е значително. Постелка с дебелина до 5 мм ще ви осигури стабилност за балансиращите пози.
Как се създават нашите продукти?
Нашият екип се състои от начинаещи до експерти по йога. Всички ние споделяме една и съща страст. По време на нашите йога практики - от най-леката до най-динамичната, винаги търсим хармония и баланс. Съвместно с нашата широка мрежа от сътрудници създаваме продукти, които отговарят на вашите очаквания и нужди. Стремим се да създадем положителна, благоприятна и щадяща околната среда йога практика.
Поддръжка на постелката?
След сесията напръскайте постелката с нашия спрей с етерични масла, за да я освежите. За да премахнете всички следи от употреба, измийте постелката със сапун и гореща вода и я оставете да изсъхне на въздух, преди да я навиете отново.Да се съхранява далече от пряка слънчева светлина. Материалът, от който е изработена постелката, осигурява отлично сцепление и мекота благодарение на порестата си структура, но ще запази следите от вашата употреба и напредък.
Мнение на потребител
Мнението е дадено на 26.07.2019 г. "Невероятна постелка! Ползвах постелката за йога STUDIO 5 мм в сиво около 6 месеца. За първи път попадам на постелка, която осигурява отлично сцепление и е едновременно стабилна и удобна. Материалът и цветът са много приятни. Петната от влага остават видими, но това не е проблем за мен. Постелката има много повече предимства, отколкото недостатъци."
HAUT DE PAGE