ПОСТЕЛКА ЗА ЙОГА VOYAGE 1.5 ММ, БЕЖОВА

Réf.
8374692
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Постелка от естествен каучук, която да се сгъва - природосъобразно решение за вашата йога практика. Може да се използва самостоятелно или върху друга постелка - осигурява стабилност и хигиеничност.

3 цветове

Екоконцепция
100% естествен каучук - с грижа към природата.
Лесно пренасяне
Може да се сгъне на квадрат или да се навие на руло.
Сцепление
Каучукът има естествени противохлъзгащи свойства.
Лесна поддръжка
Машинно пране на 30°C.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Пяна : 100.0% каучукова пяна
Гаранция
2 години

Вижте нашите безплатни видео упражнения, за да разберете как да използвате още по-ефикасно вашите продукти Domyos.

Постелките за йога на Domyos ще ви осигурят максимален комфорт по време на вашите йога практики.
Domyos ви предлага видео упражнения, разработени и заснети в сътрудничество с професионални треньори от фитнес центровете на Domyos Club.
 

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Размери и тегло
Постелката е с дължина 180 см, широчина 62 см и дебелина 1.5 мм. Тегло: 1.2 кг.
Каква постелка за йога да изберете?
- При практикуване на лека йога (тип хатха, възстановяваща, пренатална, нидра и др.) преминаването между позите е плавно и физическото натоварване е умерено. Постелка с дебелина между 5 и 8 мм осигурява комфорт за прешлените и ставите. - При практикуване на динамична йога (тип виняса, ащанга, айенгар, бикрам, хот йога и др.) преминаването между позите е бързо и физическото натоварване е значително. Постелка с дебелина до 5 мм ще ви осигури стабилност за балансиращите пози.
Как се създават нашите продукти?
Нашият екип се състои от начинаещи до експерти по йога. Всички ние споделяме една и съща страст. По време на нашите йога практики - от най-леката до най-динамичната, винаги търсим хармония и баланс. Съвместно с нашата широка мрежа от сътрудници създаваме продукти, които отговарят на вашите очаквания и нужди. Стремим се да създадем положителна, благоприятна и щадяща околната среда йога практика.
Поддръжка на постелката
След практика на открито изперете постелката в пералня на 30°C. След сесия в студио използвайте нашите спрейове с етерични масла, за да освежите постелката. Препоръчва се да я съхранявате навита на руло, за да не остават следи от сгъване по нея. Да не се оставя на слънце, тъй като естественият каучук изсъхва и губи качествата си. "
Има ли миризма каучукът?
Каучукът има естествена миризма. Някои я харесват, други не. Ако вие сте от тези, на които не им допада, имайте предвид, че с течение на времето миризмата изчезва. Полезен съвет: оставете постелката да се проветри на въздух преди употреба.
HAUT DE PAGE