ПРОТЕКТОР ЗА УСТА 500, РАЗМЕР S, СИВ

Réf.
8495133
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Термоформиращ се протектор от два вида материал , подходящ за бойни спортове (бокс, бойни изкуства). Със система за лесно дишане и висока степен на защита.
Противоударна защита
Протектор за уста, осигуряващ оптимална защита.
Лесно дишане
Отвор за проветрение 2 мм.
Анатомичен дизайн
Термоформиращ се протектор за отлично адаптиране към челюстта.
Устойчивост на пробиване
Два вида материал, дебелина 5 мм.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Основна част : 60.0% полипропилен, Основна част : 30.0% EVA, Основна част : 10.0% стирен-етилен-бутадиен-стирен (SEBS)
Тестове
Продуктът е тестван и одобрен от екипите ни при подлагане на интензивни тестове, максимално близки до реалната употреба.
Гаранция
2 години

съвети

Съвети за съхранение
Винаги прибирайте протектора за уста в кутията след употреба.
Ограничения за ползване
НЕ Е ПОДХОДЯЩ ЗА УПОТРЕБА ОТ ЛИЦА, ПОЛЗВАЩИ ЗЪБНИ ПРОТЕЗИ.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

НОВ СТАНДАРТ XP S72-427
Отговаря на стандарт XP S72-427, който предвижда следните характеристики: - по-голяма дебелина за недопускане на пробиване; - зона за вентилация, позволяваща дишане със затворена челюст; - съединяване на долните и горните зъби за по-ефикасно заключване на челюстта (защита от фрактури); - покриване на венеца за недопускане на наранявания.
Два вида материал
Протекторът за уста 500 е от два вида материал: първият слой служи за прецизно формоване, а вторият предпазва устата от удари и осигурява необходимия отвор за проветрение, гарантиращ оптимален комфорт при дишане по време на тренировката. Протекторът за уста 500 е компактен в устата, улеснява дишането и осигурява високо ниво на защита.
Какъв размер да изберете?
S = Размер, подходящ за лица от 1,10 до 1,40 м (ДЕЦА). M = Размер, подходящ за лица от 1,40 до 1,70 м. L = Размер, подходящ за лица над 1,70 м.
Съвети за употреба
Използването на протектор за уста по време на тренировки и състезания е силно препоръчително. За прецизно адаптиране на протектора към устата спазвайте инструкциите и времето на потапяне във вряла вода. Това време е посочено на опаковката на продукта и може да е различно при различните модели. На сайта ни ще намерите и видео с инструкции за подготовка на протектора. За да гарантира ефикасна защита, протекторът трябва да стои неподвижно на челюстта, когато отваряте уста.
Съвети за поддръжка
Да се почиства с вода. Да се оставя да изсъхне, преди да бъде прибран за съхранение в оригиналната опаковка. С цел гарантиране на оптимална защита, сменяйте протектора веднъж годишно или веднага щом забележите признаци на износване.
HAUT DE PAGE