ПРОТЕКТОР ЗА УСТА ЗА БОКС И БОЙНИ ИЗКУСТВА 100, РАЗМЕР S, БЕЗЦВЕТЕН

Réf.
8393900
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Термоформиращ се протектор, подходящ за деца, практикуващи бойни спортове (бокс, бойни изкуства). Подходящ е за млечни и постоянни зъби.

2 цветове

Противоударна защита
В съответствие със стандарт XP S72-42.
Лесно дишане
Отвор за проветрение 2 мм.
Анатомичен дизайн
Термоформиращ се протектор за отлично адаптиране към челюстта.
Устойчивост на пробиване
Дебелина 5 мм.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Опаковка : 100.0% полипропилен Основна част : 100.0% EVA Дръжка/ръкохватка : 100.0% полипропилен
Гаранция
2 години

съвети

Ограничения за ползване
Да се използва при практикуване на бойни спортове.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Нова концепция за по-добра защита
Отговаря на стандарт XP S72-427, който предвижда следните характеристики: - по-голяма дебелина за недопускане на пробиване; - зона за вентилация, позволяваща дишане със затворена челюст; - съединяване на долните и горните зъби за по-ефикасно заключване на челюстта (защита от фрактури); - покриване на венеца за недопускане на наранявания.
Какъв размер да изберете?
S - размер, подходящ за ръст от 1,10 м до 1,40 м (деца). M - размер, подходящ за ръст от 1,40 м до 1,70 м. L - размер, подходящ за ръст над 1,70 м.
Съвети за употреба
Използването на протектор за уста по време на тренировки и състезания е силно препоръчително. За прецизно адаптиране на протектора към устата спазвайте инструкциите и времето на потапяне във вряла вода. Това време е посочено на опаковката на продукта и може да е различно при различните модели. На сайта ни ще намерите и видео с инструкции за подготовка на протектора. За да гарантира ефикасна защита, протекторът трябва да стои неподвижно на челюстта, когато отваряте уста.
Съвети за поддръжка
Да се почиства с вода. Да се оставя да изсъхне, преди да бъде прибран за съхранение в оригиналната опаковка. С цел гарантиране на оптимална защита, сменяйте протектора веднъж годишно или веднага щом забележите признаци на износване.
HAUT DE PAGE