ПРОТЕКТОРИ ЗА ХОДИЛO ЗА КАРАТЕ, СИНИ

Réf.
3197269
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Незаменима защита при тренировки по карате.

2 цветове

Фиксиране
Ластична лента с велкро, ластици в зоната на пръстите и в средата на стъпалото.
Противоударна защита
Плътна пяна за добро абсорбиране на ударите.
Устойчивост на триене
Покритие от плътен полиуретан, гарантиращо издръжливост.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Пълнеж : 100.0% полиуретан Външна материя : 100.0% полиуретан Велкро : 100.0% полиамид Ластична лента : 76.0% полиестер, Ластична лента : 24.0% каучук
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Концепция
Протекторът е изработен от отлята пяна с висока плътност и синтетично покритие, за да гарантира вашата безопасност и тази на противника ви. Закопчава се с велкро и широка ластична лента. Предвидени са ластици на пръстите и стъпалото. Отговарят на стандартите за протектори CE.
Избор на протектори
За тренировки изберете класически протектори. За двубои изберете модели, одобрени от Международната федерация по карате.
Избор на размер
Протекторите се предлагат в размери S, M, L, XL. Размер S (до номер 38), размер M (номера от 39 до 42), размер L (номера над 42). Регулират се с ластична лента и велкро. .
Съвети за употреба
Използва се на бос крак, без чорапи. Оставяйте протекторите да изсъхнат след всяко използване. Това ще предотврати поява на неприятна миризма и ще увеличи живота им.
Съвети за поддръжка
Почиствайте протекторите с вода, сапун и мека кърпа. Да се оставят да изсъхнат на сухо и проветриво място. Да не се поставят в близост до източник на топлина.
HAUT DE PAGE