ПРОТЕКТОРИ ЗА СТЪПАЛО ЗА ТАНЦИ, СВЕТЛИ

Réf.
8351696
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Искате да танцувате с лекота? Тези дискретни протектори предпазват и приемат формата на стъпалото и позволяват всички завъртанията да се правят с лекота. Готови за танци?
Еластичност
Меки и удобни: следват движенията ви.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Основна материя : 100.0% полиестер Външна материя : 100.0% кожа от бик
Продуктът е одобрен от
Нашият екип провежда тестове на всички продукти в реална употреба с професионални танцьори и любители. Потребителите изпробваха продуктите в различни класове по танци и дадоха своите препоръки и отзиви. По този начин ние подобряваме нашите продукти, за да отговарят на нуждите на танцьорите. Освен това проверяваме дали размерите отговарят, за да ви гарантираме пълно удобство.
Тестове
Продуктът е преминал тестове с пране и сушене, за да се провери устойчивостта на формата и цветовете. Тези тестове се провеждат редовно в независима лаборатория и са доказателство, че изискванията ни за качество се спазват.
Гаранция
2 години

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Защо да използвате протектори?
Задължителен аксесоар за танци. Протекторите са създадени, за да се адаптират към стъпалото, да го защитават и да гарантират поддръжка. Предпазват също от протриване. Дискретни са и много удобни.
Как да изберете размер?
Съветваме ви да пробвате протекторите, преди да ги закупите. Таблица за съответствие на размерите: M=35/36, L=37/38, XL =39/41
HAUT DE PAGE