ПРОТЕКТОРИ ЗА ТИБИЯ 100

Réf.
8406133
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Лек, здрав и лесен за поставяне протектор, отличен избор за начинаещи в кикбокса, муай тай и бойните изкуства.
Противоударна защита
Пяна с висока плътност за добро абсорбиране на ударите.
Фиксиране
2 широки ластика с изключително издръжливо велкро.
Отвеждане на изпотяването
Подплата от полиестер с микроперфорации за отвеждане на изпотяването.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Размери
S/M, L/XL
Състав
Пълнеж : 100.0% полиетиленова пяна Външна част : 85.0% полиестер, Външна част : 15.0% еластан Ластична лента : 78.6% полиестер, Ластична лента : 21.4% естествен каучук
Предназначение
за защита на тибията при бокс и бойни изкуства. Подходящи за начинаещи.
Гаранция
2 години

съвети

Ограничения за ползване
Да се използва само за бойни изкуства.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

За да бъде тренировката удоволствие
По време на тренировка (дори слабоинтензивна) винаги носете протектори, за да избегнете риск от нараняване. Повечето от нараняванията биват предизвиквани неволно.
Концепция
Създаден от спортуващи за спортуващи. Протекторът се поставя и стяга много лесно. Изработен е от висококачествени материали - дебела пяна EVA за защита и покритие от полиестер и еластан, гарантиращо лекота, устойчивост и отвеждане на изпотяването.
Лично предпазно средство
Този протектор се счита за лично предпазно средство и отговаря на действащия европейски стандарт (EN13277-2). Продуктът е тестван и одобрен от екипа на OUTSHOCK в лаборатория и от представителна група потребители в реални условия.
Как да изберете размер?
Изборът на размер на протектор за тибия зависи от ръста ви. - от 134 до 152 см = размер S/M, - от 153 до 188 см = размер S/M.
Съвети за употреба
Не трябва да усещате протектора нито прекалено стегнат, нито прекалено свободен. Не трябва да се обръща при движение. Уверете се, че протекторът е добре поставен преди тренировка.
Поддръжка и съхранение
Да не се съхранява на влажно място. Да се съхранява на сухо и проветриво място, за да изсъхне по-бързо. Да не се пере в пералня. Да се почиства редовно с мокра кърпа. Да се оставя да изсъхне на стайна температура. Да не се поставят в близост до източник на топлина и да не се излага на екстремни температури.
HAUT DE PAGE