ПРОТЕКТОРИ ЗА ТИБИЯ, ЧЕРНИ

Réf.
8505658
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Устойчиви протектори, гарантиращи оптимална защита. Отличен избор за напреднали в бокса и бойните изкуства.
Противоударна защита
Пяна с висока плътност, отговаряща на европейските стандарти.
Фиксиране
Анатомична форма с две велкро ленти.
Устойчивост на триене
Дебело синтетично покритие (PU) за устойчивост.
Отвеждане на изпотяването
Подплата от полиестер от вътрешната страна за бързо изсъхване.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Размери
S, M, L, XL
Състав
Пълнеж : 98.0% EVA, Пълнеж : 2.0% полиуретан Външна част : 95.0% полиуретан, Външна част : 5.0% полиестер Подплата : 100.0% полиестер
Предназначение
за защита на тибията при бокс и бойни изкуства. Подходящи за напреднали.
Гаранция
2 години

съвети

Ограничения за ползване
Да се използва само за бойни изкуства.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

За да бъде тренировката удоволствие
По време на тренировка (дори слабоинтензивна) винаги носете протектори, за да избегнете риск от нараняване. Повечето от нараняванията биват предизвиквани неволно.
Концепция
Дебела пяна, покриваща тибията, за да осигури оптимална защита от удари.Покритието от синтетична кожа (полиуретан) осигурява много добра устойчивост на триене. Фиксиране на крака с две широки велкро ленти.
Лично предпазно средство
Този протектор се счита за лично предпазно средство и отговаря на действащия европейски стандарт (EN13277-2). Продуктът е тестван и одобрен от екипа на OUTSHOCK в лаборатория и от представителна група потребители в реални условия.
Съвети за употреба
Не трябва да усещате протектора нито прекалено стегнат, нито прекалено свободен. Не трябва да се обръща при движение. Уверете се, че протекторът е добре поставен преди тренировка.
Поддръжка и съхранение
Да не се съхранява на влажно място. Да се съхранява на сухо и проветриво място, за да изсъхне по-бързо. Да не се пере в пералня. Да се почиства редовно с мокра кърпа. Да се оставя да изсъхне на стайна температура. Да не се поставят в близост до източник на топлина и да не се излага на екстремни температури.
Как да изберете размер?
Изборът на размер на протектор за тибия зависи от ръста ви. - до 134 см = размер S, - от 135 до 152 см = размер M, - от 153 до 170 см = размер L, - от 171 до 188 см = размер XL.
HAUT DE PAGE