ПЪТЕКА ЗА БЯГАНЕ INTENSE RUN

Réf.
8389495
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
Пътеката за бягане INTENSE RUN by Domyos е отличен избор за интензивно използване (до 35 ч седмично). Позволява разнообразни тренировки благодарение на макс. скорост 22 км/ч и наклона до 15%.
1 515,00 лв.*
от които еко-участие
6,02 €
Мултифункционалност
Максимална скорост 22 км/ч и максимален наклон 15%.
Удобно използване
Лентата е адаптирана за бягане с големи крачки - 51x150 см.
Данни за тренировката
40 тренировъчни програми + съвместимост с приложение Econnected.
Компактност
Сгъваема пътека.
Време за монтаж
Монтира се за 90 мин от двама души.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Състав
Рамка/ шаси на ролери : 100.0% стомана Качулка : 75.0% полистирен (PS), Качулка : 25.0% поливинилхлорид Опаковка : 85.0% целулоза, Опаковка : 10.0% експандиран полистирен, Опаковка : 5.0% полиетилентерефталан (РЕТ) Дъска : 40.0% мед, Дъска : 35.0% стомана, Дъска : 10.0% месинг, Дъска : 10.0% епоксидна смола, Дъска : 5.0% алуминий
Гаранция
2 години гаранция за частите и сглобяването. 5 години за металната конструкция.
Download user manual link

съвети

Съвети за съхранение
Да се съхранява на сухо място.
Ограничения за ползване
Максимално тегло на трениращия 150 кг. Само за домашна употреба.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Размери и тегло
Размери разгъната 178 x 89 x 151 см. Размери сгъната: 90 x 89 x 166 см. Тегло на уреда: 101 кг. Размери на опаковката: 187 x 96,7 x 35 см. Тегло на уреда: 112 кг.
Мощност на двигателя
Уредът е тестван при максимален капацитет (22 км/ч и човек с тегло 150 кг), мощност на двигателя 2 к.с. и 1490 вата. Средна консумация на енергия 700 вата.
Наклон 35 ч седмично
Пътеката за бягане INTENSE RUN by Domyos е предназначена за интензивно или семейно използване (до 35 ч седмично). Капацитетът на двигателя, разнообразието от програми, дебелината на лентата за бягане и други характеристики са съобразени с нуждите на редовно трениращите. Семпла и интуитивна, тя ще ви предложи всичко, от което се нуждаете, независимо от нивото ви.
Компютър
Сензорен екран, гарантиращ лесна и интуитивна навигация за ефикасни тренировки. Визуализиране на следните показатели: време, скорост, разстояние, изгорени калории, наклон, пулс. Компютърът е снабден с датчик Bluetooth за свързване с Econnected, две тонколони по 5 вата, жак (3,5 мм) с кабел, вентилатор с вертикално регулиране.
40 предварително зададени програми
Пътеката предлага 40 предварително записани програми, изготвени от треньорите на Domyos, съобразени с тези 4 цели: поддържане на тонуса и формата, горене на калории, издръжливост, интервална тренировка. Всяка програма е специфична - профил, продължителност, скорост, наклон и т.н., като може лесно да се адаптира към нивото ви. Можете да записвате данните за тренировките си, като свържете уреда с приложението Domyos E CONNECTED.
Съвместимост с приложения
За да се мотивирате, да преминете границите на възможностите си или да се забавлявате, свържете уреда към приложение Econnected или Kinomap. С Econnected можете да определяте седмична цел за време, разстояние или калории. Резултатите ви се запаметяват и ги следите лесно. С Kinomap преминавате през виртуални маршрути при пълна синхронизация с вашия уред. С вашия ритъм или при режим "challenge", самостоятелно или в група, Kinomap ще ви предложи незабравимо преживяване.
Скорост и наклон
Пътеката за бягане INTENSE RUN by Domyos е снабдена с бързи бутони за скорост и наклон. Ексклузивно - дистанционно с bluetooth ви позволява още по-прецизно регулиране на тези функциите, без да докосвате екрана. Лесно за използване, позволяващо да бягате при пълна свобода.
Измерване на пулс
Пътеката за бягане INTENSE RUN by Domyos се продава с кардио колан, който позволява надеждно измерване на пулса по време на тренировка. Освен това можете да параметрирате вашите показатели за още по-ефикасни тренировки - издръжливост, максимален пулс и др. Пътеката ще бъде вашият истински партньор в тренировките.
НИВО НА ШУМ
Ниското ниво на шум е важен критерий, на който обръщаме особено внимание при разработването на нашите продукти. Работим ежедневно за подобряване на този показател, за да направим употребата им още по-удобна за спортуващите и околните. Измереният шум на пътека за INTENSE RUN by Domyos при 10 км/ч без човек върху лентата е 54 Db.
Съхранение
Пътеката INTENSE RUN е сгъваема, за да пести място при съхранение. Размерите й са определени след дълги проучвания, с цел гарантиране на най-добро съотношение компактност - стабилност.За да удължите живота на вашия фитнес уред ви съветваме да го съхранявате на сухо и чисто място.Пътеката е снабдена и с колелца за лесно местене.Преместването на пътеката се извършва в сгънато положение с помощта на ръкохватките зад компютъра.
ПРЕДИМСТВА НА ПЪТЕКАТА ЗА БЯГАНЕ
Тренировките с ходене или бягане са чудесен начин за поддържане на физическата форма, извайване на силуета и укрепване на сърдечносъдовата функция. Пътеката за бягане ви позволява да тренирате в домашни условия, независимо от климатичните условия, и да включите тренировките лесно в ежедневния си график. Позволява да адаптирате тренировките към целите си, като ги съобразявате с физическото си състояние, за да бъдат по-ефикасни и да се чувствате по-удобно.
Поддръжка и инструкции за употреба
Посетете нашия интернет сайта www.domyos.com, за да научите: - Каква е гаранцията на закупения уред; - Как да го монтирате, настроите и използвате; - Как да разрешите възникнал технически проблем; - Как да изтеглите инструкциите за използване на уреда.
HAUT DE PAGE