Пътека за бягане TC3

Réf.
8288262
НАЙ КАТАЛОГ
Пътека за бягане, осигуряваща най-доброто съотношение качество/цена, с 8 тренировъчни програми, за да постигате поставените цели.
Поливалентност
За ходене и бягане до 14 км/ч с наклон от 0 до 10%.
Омекотяване
Добро омекотяване благодарение на меката дървена дъска за бягане.

ТЕХНИЧЕСКА КАРТА

Лента за бягане
41х127 cм
Макс. скорост:
14 км/ч (2 К.С.).
Разм. разгънат
Д162 x Ш73 x В138 cм
Разм. сгънат
Д80 x Ш73 x В153 cм
Разм. кутия
Д170 x Ш75 x В28 cм
Тегло с кутия
57 кг
Създаден, за да
за поддържане на формата при активно ходене и бягане с умерено темпо.
Гаранция
5 години гаранция за конструкцията и 2 години за частите и сглобяването. Помощ: вж. domyos.com

съвети

Инструкции за поддръжка
Почиствайте петната от изпотяване по уреда след всяка тренировка. Проверявайте редовно дали винтовете и болтовете са добре затегнати, както и дали позицията е добре регулирана и лентата за бягане е добре изпъната (вж. подробно описание на процедурата в инструкциите за използване на уреда). Препоръчително е и пътеката редовно да се смазва, за да се намали търкането между дъската и лентата за бягане. Внимание! Използвайте специална смазка (100% силикон) за пътеки за бягане.
Storage advice
Не оставяйте уреда на влажно място; не оставяйте уреда на открито.
Ограничения за ползване
За лична употреба, 5 ч/седм. Макс. тегло на трениращия: 130 кг.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Лента за бягане
Повърхността на лентата на пътеката за бягане Domyos TC3 (41х127 cм) е подходяща за всеки, който иска уред за ходене с бързо темпо или бягане с умерено темпо, за да поддържа добра физическа форма.
МОЩНОСТ НА ДВИГАТЕЛЯ И МАКСИМАЛНА СКОРОСТ
Пътеката за бягане TC3 разполага с двигател 2 К.С., с непрекъснат ход, подходящ за тренировки, предвиждащи бягане или ходене с бързо темпо с продължителност до 1 час. Максимална скорост: 1-14 км/ч Моделът TC3 позволява поетапно увеличаване на скоростта с 0.1 км/ч за по-голям комфорт и сигурност по време на тренировка.
СИСТЕМА ЗА ОМЕКОТЯВАНЕ
Пътеката за бягане Domyos TC3 е снабдена с добра система за омекотяване, като меката дървена дъска предпазва ставите от ударите и вибрациите при бягане и гарантира възвръщане към физическа активност чрез бягане в умерено темпо. Полезна информация: за бегачите, които търсят още по-голяма защита, се препоръчва носенето на обувки, които омекотяват добре.
КОНЗОЛА И ТРЕНИРОВЪЧНИ ПРОГРАМИ
Пътеката за бягане Domyos TC3 ви осигурява 4 функции и 8 предварително записани програми за постигане на конкретни спортни цели: - 4 функции: време, скорост, разстояние и прогнозирани изгорени калории. - 4 тренировъчни програми за "по-високи резултати" (за интервални тренировки). - 4 тренировъчни програми за "отслабване" за изгаряне на калории.
ПОДРЕЖДАНЕ И СЪХРАНЕНИЕ
Пътеката за бягане Domyos TC3 се сгъва лесно, за да спестите място, като размерите й са резултат от работата на инженерите ни в търсене на най-доброто съчетание между компактност и стабилност.
СЪВЕТИ ЗА ПОСТИГАНЕ НА ОПТИМАЛЕН КОМФОРТ ПО ВРЕМЕ НА ТРЕНИРОВКА
За комфорт при бягане е препоръчително да се носят подходящи за нивото на напредналост на спортиста обувки за бягане. За още по-голяма стабилност на пътеката, намаляване на вибрациите, шума и защита на пода, е препоръчително да поставите специална подложка под уреда. Препоръчваме ви подложка Domyos Training Mat.
СЪВЕТ ЗА ЗАЕМАНЕ НА ПОДХОДЯЩА ПОЗИЦИЯ НА ПЪТЕКАТА
За добър старт на заниманията, застанете на степенките в предната част и пуснете лентата за бягане на празен ход при скорост 1 км/ч, след което застанете на нея. Тренировката ви може да започне. Внимание! Началната, фабрично заложена скорост на движение на пътеката за бягане TC3 е 2 км/ч. Ето защо, за по-голяма безопасност е препоръчително да намалите скоростта на 1 км/ч преди да застанете на лентата за бягане.
СЪВЕТ ЗА СГЪВАНЕ И ПРИБИРАНЕ НА ПЪТЕКАТА ЗА БЯГАНЕ
Пътеката за бягане TC3 разполага със система за бързо и безопасно сгъване, като самата процедура е подробно описана в инструкциите за употреба на уреда. За да предпазите гърба си, е препоръчително да клекнете, да хванете дъската и да я повдигнете, като гърбът ви трябва да остане максимално изправен до пълното изпъване на тялото.
ПОДДРЪЖКА / ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА
Посетете нашия интернет сайта www.domyos.com, за да научите: - Каква е гаранцията на закупения уред; - Как да го монтирате, настроите и използвате; - Как да разрешите възникнал технически проблем; - Как да изтеглите инструкциите за използване на уреда.
HAUT DE PAGE